Säkerhetstekniker till Securitas Technology Umeå!

Säkerhetstekniker till Securitas Technology Umeå!

STANLEY Security är nu en del av Securitas under det nya varumärket Securitas Technology och står inför en spännande förändringsresa. Är du tekniker med ett intresse för de nyaste teknikerna inom säkerhet? Nu finns möjligheten att bli säkerhetstekniker hos Securitas Technology, ett ledande företag i en växande bransch. Skicka in din ansökan och ta chansen att få jobba med den nyaste tekniken och med de mest spännande kunderna! Urval sker löpande.Arbetsuppgifter

Som säkerhetstekniker ansvarar du för installation och driftsättning av våra säkerhetssystem. De system som du huvudsakligen kommer att arbeta med är passersystem, inbrottslarm, kameraövervakning och integrerade säkerhetssystem. Du får vara i framkant och leverera det bästa och senaste lösningarna! Konkreta arbetsuppgifter:

 • Installation, driftsättning, inkoppling, programmering, avprovning och utbildning.
 • Tillsammans med projektledare är du med och utvecklar våra kunders lösningar.
 • Agera tekniskt säljstöd till våra säljare samt genomföra överlämning och handhavandeutbildning till våra kunder.

Du kommer främst arbeta i Umeå med omnejd men då kunder förekommer på andra orter i norr förekommer resor med övernattningar kopplar till detta. Det är planerade resor som görs i vår verksamhet. I rollen som säkerhetstekniker får du tillgång till en tekniker- eller förmånsbil.Kvalifikationer
 • Har en utbildning på gymnasienivå/YH, gärna inom el, teknik eller IT.
 • Kan grunderna kring el/svagström och har intresse för IT och teknik
 • Har god dator- och monteringsvana
 • Behärskar både svenska och engelska då båda språken förekommer i arbetet
 • Har B-körkort
 • För att bli aktuell för anställning behöver du genomgå och få godkänt på en säkerhetsprövning som bland annat innefattar en registerkontroll.

Det är meriterande om du har erfarenhet av eller har ett personligt intresse av säkerhetslösningar samt om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som tekniker eller med installation.

Som person är du...

Du älskar att ta ansvar, är stark på problemlösning och motiveras av att leverera den allra bästa lösningen till kund. Som person är det viktigt att du har förmågan att arbeta självgående då du självständigt hanterar de problem du stöter på och tar ansvar för ditt arbete och dina kunder. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och är anpassningsbar där du kan prioritera mellan olika uppgifter och lägga om din planering om så krävs. Du håller en hög kvalité i allt du arbetar med då det är viktigt att du levererar ett arbete kunden är nöjd med.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Umeå

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Som ett steg i rekryteringsprocessen kommer du att genomföra digitala tester, ett personlighets- och ett problemlösningstest. Anledningen till att vi har detta bedömningssteg i våra rekryteringsprocesser är för att vi vill fokusera på din potential för tjänsten lika mycket som din bakgrund som står med i din ansökan.

Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 22 maj 2023 (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se