Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Nyfiken ingenjör som vill arbeta med banbrytande teknologi!

Vi erbjuder dig en mycket utvecklande tjänst där du får möjlighet att arbeta med automation och elektrifiering av gruvindustrin. Området är Visual systems, och du kommer i företagets verklighetsnära labbmiljö vara med och skapa nya teknologiska lösningar för en mer hållbar och säker framtid. Det är ett varierande och roligt arbete där du sätter ramarna för din utveckling. Företaget ger dig alla möjligheter till nya kunskaper, vill du vara med på den resan och bli deras nästa Embedded Software Developer?Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta som Embedded Software Developer med uppgift att skapa inbäddade lösningar för underjordiska autonomiska fordon. Du kommer vara en del av arbetet att designa och programmera fordon eller robotar som med hjälp av visionteknik kan läsa av sin omgivning.

Arbetet som mjukvaruutvecklare är varierat, du kommer arbeta självständigt och tillsammans med andra, i både stora och små projekt mot gruvindustrin.

Företaget i Umeå har en stor labbmiljö där du tillsammans med kollegor kommer testa produkter och utveckla teknik som tillslut kommer säljas till företagets kunder. I rollen kommer du också ha direkt kontakt med kunderna för att ha nära koppling mellan det ni utvecklar/testar och slutgiltiga användarna av produkten. I rollen kommer du därmed vara med från start till mål, från testning, problemlösning, simuleringar, till överlämning av färdig produkt.Kvalifikationer

Vi söker dig som idag är färdig civilingenjör i teknisk fysik eller elektronik, eller annan motsvarande utbildning som vi bedömer likvärdig. Du bör även ha grundläggande kunskaper i:

  • PLC programmering
  • C++
  • Då du kommer arbeta i ett globalt företag behöver du behärska svenska och engelska i tal och skrift.

Vi ser det som mycket meriterande om du har kunskap inom machine learning. Gärna att du har erfarenhet av ROS, TensorFlow och/eller biblioteket Open CV. Specificera även i din ansökan på vilket sätt du har kunskap/erfarenhet inom PLC.

Som person är du:

  • Nyfiken
  • Problemlösande
  • Initiativtagande
  • Driven
Övrig information
  • Start: April eller enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Umeå, resor kan förekomma i tjänsten

Som ett steg i rekryteringsprocessen kommer du att genomföra digitala tester; ett personlighets- och ett problemlösningstest. Anledningen till att vi har detta bedömningssteg i våra rekryteringsprocesser är för att vi vill fokusera på din potential för tjänsten lika mycket som din bakgrund som står med i din ansökan.

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
22 maj 2023 (56 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare