Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Kundkommunikatör till bolag i Umeå!

Academic Work söker nu en Kommunikatör till Umeå. Här är tjänsten för dig som gillar att jobba kommunikativt med kunder samt ingå i ett härligt team! Du blir en del av ett stort bolag i Umeå där du i din roll som kundkommunikatör kommer du möta kundernas frågor i olika kanaler på ett affärsmässigt sätt. Är du personen vi söker? Ansök idag då vi arbetar med ett löpande urval!Arbetsuppgifter

I rollen som kundkommunikatör ska du möta kunder på ett trevligt och professionellt sätt. I mötet med kund kommer du också kommunicera företagets produkter och sälja dessa till kunderna i inkommande samtal. Du kommer möta privat och företagskunder i kanaler såsom telefon, epost inom avtals och fakturafrågor.
Kvalifikationer
Vi söker dig som är
  • Affärsmässig
  • Serviceinriktad
  • Kommunikativ

Du har
  • Fullgod gymnasial utbildning
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift då både språken förekommer i arbetet
  • God datavana

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom kundservice


Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Umeå

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
22 maj 2023 (56 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare