Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Juristsekreterare i Umeå!

Är du en person som är van att arbeta under högt tempo med en hög servicekänsla? Academic Work söker nu åt Familjens Jurist i Umeå en juristsekreterare. Är du den vi söker? Läs mer om tjänsten och sök redan idag, urval sker löpande!Arbetsuppgifter

I rollen som juristsekreterare tycker du om högt tempo och ett varierande arbete där ingen dag är den andra lik. Du gillar kundkontakt och har förmågan att skapa goda relationer, såväl internt som externt. För att trivas i rollen och i teamet krävs förändringsbenägenhet, en positiv attityd och en vilja att lära sig nya saker.

Som juristsekreterare kommer du arbeta med exempelvis:
 • Ta emot kunder, svara i telefon- och mejl samt ha kontakt med olika parter inom arbetet
 • Ta hand om administrativa arbetsuppgifter som bland annat hantering och kopiering av olika dokument och ärenden


Kvalifikationer
 • Har en fullgod gymnasieutbildning
 • Kan obehindrat kommunicera på svenska och engelska i tal som skrift, då språken används i det dagliga arbetet
 • Har god datavana samt goda kunskaper i Officepaketet

Vi ser det som meriterande om du har arbetat i en liknande roll eller inom administration sedan tidigare.

Som person är du:
 • Serviceinriktad
 • Affärsmässig
 • Flexibel

Som ett steg i denna rekryteringsprocess kommer du att få genomföra digitala tester, ett personlighets- och ett problemlösningstest. Anledningen till att vi har med detta bedömningssteg i våra rekryteringsprocesser är för att vi vill fokusera på din potential för tjänsten minst lika mycket som din bakgrund som står med i din ansökan.

Övrig information
 • Start: Augusti
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Umeå

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
22 maj 2023 (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare