Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Javautvecklare till MFEX by Euroclear!

Publiceringsdatum
31 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

När du för första gången kliver in på MFEX by Euroclears kontor högt upp i Utopia, med utsikt över stan, möts du av ett härligt gäng som potentiellt är dina framtida kollegor! Här arbetar flera team med utveckling, testning och allt därtill. Teamen präglas av öppenhet, hjälpsamhet och driv, och du kommer arbeta i en fartfylld miljö. Kanske är det här just DU kommer passa som handen i handsken som Javautvecklare? Skicka in din ansökan redan idag, vi arbetar med löpande urval!Om tjänsten

Efter en snabb expansion internationellt med båda nya kunder och nya marknader letar MFEX by Euroclear efter en Javautvecklare som trivs att vara en lagspelare för att arbeta i en snabb och föränderlig miljö. Denna roll passar dig som drivs av förbättring, förändring och som vill bidra till förändring och nytänkande.

You can find the ad in English here!Arbetsuppgifter
  • I rollen som Javautvecklare kommer du arbeta i en väluppbyggd och förankrad DevOps-kultur med agila arbetssätt och automatiserade tester. Du kommer bli en del i ett av utvecklingsteamen där ni tillsammans ansvarar för delar av systemet. Arbetet sker i tvåveckorssprintar.


Kvalifikationer
  • Har en högskole- eller universitetsutbildning inom IT, alternativt förvärvat likvärdig kunskap i arbetslivet.
  • Har intresse för och tror på agil utveckling.
  • Har mycket goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift då språket förekommer i det dagliga arbetet.
  • Har några års arbetslivserfarenhet av Java.

Det är starkt meriterande om du har kunskaper av SQL och Spring.
Det är även meriterande om du har kunskaper/erfarenheter/intresse av Kubernetes, Azure DevOps, DataDog eller andra programmeringsspråk och ramverk. Det är också meriterande om du bor i eller har en koppling till Umeå.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Problemlösande
  • Kommunikativ
  • Samarbetsinriktad
  • Strukturerad
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 jan. 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se
http://www.academicwork.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb