Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Försäkringsrådgivare sökes till Sensor Försäkring i Umeå!

Publiceringsdatum
14 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en driven och energigivande person som motiveras av att se ditt arbete ge resultat? Sensor Försäkring är i full fart med att utöka sin personalstyrka i Umeå och här blir du en del av ett företag som präglas av gemenskap, öppenhet och glädje. Här har du möjlighet att starta din karriär med massor av utvecklingsmöjligheter framför dig!Om tjänsten

I rollen som försäkringsrådgivare kommer du bli en del av ett team på 100 medarbetare fördelat på kontoren i Umeå och Luleå. Kontoret i Umeå öppnades för cirka ett år sedan i härliga lokaler i Thulehuset och är idag 40 medarbetare. Som försäkringsrådgivare på Sensor Försäkring arbetar du med telefonen och datorn som dina främsta verktyg. Du behöver ingen tidigare erfarenhet, det viktigaste är att du är motiverad att lära dig! Du kommer till en början att genomgå en introduktion och utbildning innan du tar dina första samtal med kund.

Du erbjuds

 • En ansenlig grundlön med en provisionbaserad del som grundar sig på kvaliteten i din rådgivning.
 • Löpande coachning, utbildningar och alla certifieringar som krävs för att du ska vara trygg i din roll.
 • En möjlighet att arbeta på en arbetsplats som präglas av glädje, öppenhet och gemenskap!


Arbetsuppgifter
 • Kontakta nya kunder utifrån ringlistor och sälja in varumärket.
 • Boka in och genomföra kundmöten via telefon.
 • Arbeta med att upprätthålla långvarig relation med kunderna.
 • Hjälpa kunder att jämföra och välja rätt försäkringar.


Kvalifikationer

I denna rekrytering finns endast ett enda krav; att du behärskar svenska flytande.
Det är dock meriterande om du har erfarenhet av försäljning och bor i eller kring Umeå.
Det viktigaste för att trivas och prestera i denna roll är dina personliga egenskaper. Vi söker personer som värdesätter utveckling, trivs med att bygga relationer och är intresserade av försäljning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och engagemang.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Självgående
 • Serviceinriktad
 • Resultatinriktad
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 jan. 2024 (54 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se
http://www.academicwork.se

Fler jobb från samma arbetsgivare