Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Beredare till AFRY i Umeå!

Publiceringsdatum
15 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Arbetar du inom Elkraft/Energibranschen och vill ta nästa steg i karriären hos en av Sveriges mest populära arbetsgivare? AFRY är i en expansiv fas och söker nu Beredare till Umeå! Här får du utifrån dina tidigare erfarenheter och intresseområden stora möjligheter till att själv påverka vilka projekt du arbetar med! Låter detta som något för dig? Ansök idag, då vi arbetar löpande med urval!Om tjänsten

AFRY är ledande i Europa inom sitt område och har en global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. De arbetar för att skapa hållbara lösningar inom infrastruktur, industri och energi för kommande generationer, och erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning för att accelerera omställningen till ett mer hållbart samhälle. AFRY är idag 19 000 hängivna experter inom hela teknikbranschen, där du erbjuds att vara en del av nya spännande projekt som är betydande för Sveriges infrastruktur och att vara en del av en organisation som värderar din personliga utveckling högt.

Här ingår du i ett härligt och socialt arbetsteam som sträcker sig till södra Sverige där goda samarbeten värderas högt. Hos AFRY erbjuds du frihet under ansvar då organisationen värderar vikten av en god balans mellan arbete och privatliv. Du erbjuds en gedigen introduktion till ditt arbete där du går introduktionskurser samt blir tilldelad en mentor som vägleder dig under den första tiden.

Arbetsuppgifter

Rollen som Beredare är varierande, där du kommer planera och förbereda arbetet inför nya elnät samt underhåll på befintliga. Som Beredare har du en nyckelroll i att skapa goda förutsättningar för installatörer och montörer som utför elarbetet på plats. Du kommer även ha kontakten med myndigheter, kommuner och markägare för ansökningar om tillstånd vid planerade nybyggnationer.

Du kommer även att:

 • Planera och dimensionera exploaterings- och nätutbyggnadsprojekt
 • Ha en drivande roll i att skapa underlag till elprojekten
 • Upprätta arbetsmiljöplaner med tillhörande riskanalyser
 • Ta fram nödvändiga arbetshandlingar


Kvalifikationer
 • Har en avslutad utbildning som civilingenjör inom elkraft eller motsvarande erfarenhet av arbete som beredare, montör, projektledare eller utbildning inom elkraftsinstallationer
 • Har erfarenhet av arbete inom elnätsbranschen
 • Har B-körkort samt tillgång till egen bil, då resor förekommer i din roll
 • Har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift, då språket används dagligen i arbetet

Det är meriterande om du har

 • Erfarenhet av GIS program, exempelvis dpPower, Trimble, Netbas
 • Erfarenhet av ESA 19
 • Erfarenhet av BAS P/U

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Innovativ
 • Problemlösande
 • Kommunikativ
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

För att kunna arbeta hos AFRY kommer du, om du bli erbjuden tjänsten, genomgå en säkerhetsprövning via dem. Säkerhetsprövningen kan ta ca 2-3 veckor att genomföra och uppdraget kommer påbörjas därefter.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 jan. 2024 (39 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se
http://www.academicwork.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Uppsala stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga

Liknande Jobb

Norsjö
Bygg & Hantverk
Företagslogga
Skellefteå
Bygg & Hantverk
Företagslogga
Robertsfors
Bygg & Hantverk
Företagslogga