Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Är du student och vill extrajobba som snöskottare i vinter? Se hit!

Publiceringsdatum
13 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Letar du efter ett extrajobb som både ger dig motion och en känsla av att vara samhällsnyttig? Vi söker nu dig som är student och vill bli en del av ett härligt team som arbetar med att skotta snö på olika platser i Umeå under vintermånaderna! Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!Om tjänsten

Vi söker åt vår kunds räkning ett flertal engagerande och ansvarstagande personer som vill extrajobba som snöskottare under vintermånaderna. Arbetet är på deltid där du kommer förväntas att arbeta 1-3 pass i veckan, med olika längd på passen beroende på mängden snö som kommit. Då arbetet är väderberoende krävs det att du har ett flexibelt schema och är beredd att ta på dig pass med kort varsel.

Detta är ett konsultuppdrag. Det innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer starta när snön börjar falla och sträcka sig till våren.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.Arbetsuppgifter
  • Jobbet innebär att du tillsammans med andra kollegor skottar snö på olika platser runt om i Umeå, du kommer att jobba tillsammans med befintlig personal och genom dem få en god introduktion till arbetet. Då arbetet är beroende av vädret krävs det att du kan vara flexibel i ditt schema och rycka in med relativt kort varsel. Passen är förlagda på dagtid (men främst förmiddagar) och vi ser gärna att du kan arbeta minst 3h per pass, men gärna mer.


Kvalifikationer
  • Är student på minst 50% på en eftergymnasial utbildning
  • Talar god svenska så att du kan tillgodogöra dig instruktioner och säkerhetsinformation på bästa sätt

Jobbet är fysiskt tungt så det krävs att du är i god fysisk form och gillar att arbeta med kroppen. Det är meriterande om du tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter eller med annan typ av kroppsligt arbete, samt innehar B-körkort.

Som person är du:

  • Flexibel
  • Ansvarstagande
Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Deltid vid behov
  • Placering: Umeå
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 jan. 2024 (52 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se
http://www.academicwork.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Umeå
Transport & Logistik
Företagslogga