Utvecklare till Zmartzer i Umeå

Utvecklare till Zmartzer i Umeå

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter handlar om att utveckla webbplatser, appar och funktioner för våra kunder. Du arbetar både med frontend- och backendutveckling.

Din profil

Vi söker dig som vill jobba i ett mindre team med högt personligt ansvar och stimulerande uppgifter. På köpet får du fantastiska kollegor, bra villkor och en möjlighet att påverka.
Vi tror att du har några års erfarenhet som utvecklare och har minst en gymnasial utbildning inom data.

För att lyckas i rollen ser vi helst att du har jobbat med något av följande:
> Node.js
> React / React Native / Vue.js
> Docker
> Typescript
> Wordpress
> Appar
> Webflow

Vi erbjuder dig ett arbete där du får jobba med spännande kunder. Du får goda utvecklingsmöjligheter och vi värdesätter kreativitet och eget initiativ. Du får vara med och påverka om du vill i ett företag med sunda värderingar och grymma kollegor!

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Rekrytering och Bemanning. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Andreas Christiansen på 0733-51 27 46. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök så snart som möjligt, dock senast den 31 januari via www.clockworkpersonal.se.
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Andreas Christiansen
Telefon 0733-51 27 46
Område Umeå
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett nystartat ungt bolag, men har redan etablerat oss på marknaden och har flera kunder. Vi är lokalt förankrade i Umeå med fokus på sylvass utveckling. Våra befintliga kunder är allt från startups till större koncerner.

Vill du jobba med webbutveckling både i frontend och backend? Vill du vara med och bygga ett bolag tillsammans med nya och befintliga kunder? Då skall du söka detta jobb!
Just nu växer vi och efterfrågan ökar och vi söker just nu en fullstackutvecklare