IT-konsult/Teknisk redaktör till entreprenörsdrivet företag

IT-konsult/Teknisk redaktör till entreprenörsdrivet företag

Dina arbetsuppgifter

Som IT-konsult arbetar du både i interna och externa projekt. I tjänsten ingår kundsupport, via den arbetsuppgiften kommer du lära dig både våra SaaS-tjänster och tekniken bakom. Inledningsvis har du en central roll som första kontakt när kunder söker support. Allt eftersom din kompetens kring tjänsterna ökar, kommer du ta större och mer avancerade uppdrag. Vidare kommer du delta som en i teamet vid utveckling av våra webb-tjänster. Tjänsten rymmer intressanta utvecklingsmöjligheter, och du kommer ha olika spår att välja utifrån din egen talang.

Placeringsort för tjänsten är på vårt kontor i Umeå.

Din profil

I denna tillsättning tror vi att flera olika profiler kan matcha våra förhoppningar. Vi tror exempelvis att du kan komma ifrån en bakgrund inom interaktion och design, alternativt att du är en fena på CAD eller på att skriva.
Har du jobbat som web-redaktör, som teknisk skribent eller med bildredigering ser vi det som mycket meriterande.

För att trivas i rollen ska du ha ett intresse för affärsprocesser och kopplingen mellan verksamhet och teknik. Du brinner för problemlösning och att söka upp information på egen hand. Utöver detta ser vi gärna att du trivs med att ha mycket kundkontakt, en positiv grundinställning och ett inre driv. Vidare behöver du ha en god samarbetsförmåga, kunna arbeta självständigt samt vara noggrann och ansvarstagande.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Rekrytering och Bemanning. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Mattias Adolfsson 0733512725. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök så snart som möjligt, dock senast den 31 oktober via www.clockworkpersonal.se.
Mer info
Kontaktperson Mattias Adolfsson
Telefon 073512725
Område Umeå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Media, Kultur & Design, Designer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Zert AB är ett IT- och Ingenjörsföretag med specialistkompetens i riskhantering och teknisk dokumentation. Företagskulturen i Zert AB präglas av entreprenörskap och engagemang. Vår styrka ligger i kunskapen om hur ett industriellt innovations- och förändringsarbete ska drivas från start till mål. Genom att kombinera teknik, juridik och kommunikation har vi utvecklat smarta tjänster som ger bättre service än traditionella tjänsten på plats. Allt för att tillgodose behovet hos det lilla exporterande företaget såväl som den globala organisationen. Läs gärna mer om oss och vårt erbjudande på www.zert.se

Nu söker vi en IT-konsult till vårt trivsamma kontor i Umeå. Tillsammans med dina kollegor bildar du vår viktigaste tillgång som är våra kvalificerade medarbetare. Vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter i en vardag där du uppskattas för ditt engagemang. Din arbetsdag erbjuder variation i arbetsuppgifter och projekt, och det sociala kontakterna är många.