Kundmottagare

Kundmottagare

  • Instämmer du med företagets ledord som är Omtanke, Tillgänglighet och Kompetens?
  • Är du en person som är stresstålig, positiv, ordningssam, ansvarstagande och har kunden i fokus?
  • Gillar du ett nära samarbete med mekanikerna i ditt team?

Svarar du ja på ovan ställda frågor och känner att du även är intresserad av att arbeta i en bred roll som bland annat innefattar kundbokningar, fakturering, lönestämplingar, underhålla och utveckla långsiktiga kundrelationer, skapa nya kundrelationer, organisera och planera beläggningen i verkstaden samt återkoppla till kunder.

Har du erfarenheter av liknande arbete, intresse av teknik, vana av att arbeta med IT-system och har som lägst körkort med B-behörighet (C- och D-behörighet är meriterande)?

Då ska du snarast skicka in en ansökan till oss!

Wist strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Vi ser fram emot att tillsammans med dig fortsätta att utveckla Nordens största fristående återförsäljare av Volvo lastbilar och bussar.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning, Teknik & Ingenjör, Service & Kundtjänst, Serviceyrken, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.wistlastbuss.se
Sista ansökningsdag 25 juni (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wist Last & Buss är Nordens största fristående återförsäljare av Volvo lastbilar och bussar och består av två bolag. Wist Last & Buss AB i Sverige med 19 anläggningar från Kiruna i norr till Köping i söder och Wist Last & Buss AS i Norge med 15 anläggningar från Mo i Rana i norr till Volda i söder. Bolagen omsätter ca 2 miljarder kronor och har 600 medarbetare. Wist Last & Buss ingår i AB Persson Invest som driver verksamheter inom bilhandel, hyvleri, skogs- och fastighetsförvaltning. Koncernen har sitt säte i Östersund och omsätter drygt 4 miljarder och har 1100 medarbetare. För mer information: www.perssoninvest.se och www.wistlastbuss.com