Student som webbutvecklare till Voady

Student som webbutvecklare till Voady

Här kan du varva dina studier med att agera idéspruta och gränssnittskonstnär för framtidens system i skönhetsbranschen. Voady sitter på en sjuhelsikes produkt och behöver dig för kickstarta lanseringen!

I utbyte för dina insatser får du förutom en vanlig monetär ersättning även möjlighet att boosta din utvecklingskurva och samtidigt skapa förutsättningar för en långsiktig tjänst efter studierna! Vad väntar du på?

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Voadys räkning en student inom webbutveckling. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Voady.

Voady är skapad för och av skönhetsbranschen. De har utvecklat en applikation för frisörer, kunder och leverantörer i syfte för bland annat bokning, betalning och mycket annat. Voady har nu skapat grunderna och är i lanseringsskedet av deras applikation varpå de behöver dig som kan hjälpa till för att kicka igång det!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Voadys önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter

Som webbutvecklare kommer du vara delaktig i deras lansering och skapa möjligheterna för den framtida resa som ligger bakom hörnet. Dina arbetsuppgifter är att arbeta med gränssnittet och komma med idéer för den kreativa delen i applikationen.

Du kommer främst att arbeta i frontend miljö med teknologier såsom Vue och Graphql, framåt finns alla möjligheter till att ta dig an en mer fullstack-roll, allt för att du ska utvecklas hos Voady. Då de har fått stort intresse av sin produkt kommer det innebära en expansionsresa framåt, så här har du fantastiska möjligheter till även en långsiktig tjänst efter dina studier!

Vi söker dig som

studerar på universitet/högskola och har genom ditt genuina intresse inom området grundläggande kunskaper av webbutveckling. Har du kommit i kontakt med ramverk såsom Vue eller React och även har erfarenhet med Nodejs så är det meriterande då det är programmeringsmiljöer du kommer arbeta med. Vidare ser vi även positivt att du har med dig kunskaper om databaser.

Personliga egenskaper kommer vi att värdera högt i denna rekrytering. Vi söker dig med glödet, kreativiteten och drivs av att skapa nya idéer. Har du intresset för skönhetsbranschen är det självklart även positivt för den långsiktighet som finns i tjänsten. Till sist är du som person social och vågar ta för dig!

START: Omgående
OMFATTNING: Deltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Stina Andersson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Voady utvecklar en plattform som avser att digitalisera och modernisera frisörbranschen. Den nytänkande plattformen är en mötesplats för frisörer, kunder och leverantörer av frisörprodukter. VOADYs funktionalitet och kreativitet förenklar kontakter i branschen och skapar stora mervärden för samtliga användare.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Data & IT, UX & Webbdesign
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 18 jan (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.