Verkstadsarbetare till Umeå

Verkstadsarbetare till Umeå

Om företaget

Clockwork växer och är i ständigt behov av duktiga industriarbetare för uppdrag hos våra kunder i Umeå. Vi söker dig som är redo för nya spännande utmaningar!

Som konsult hos Clockwork ingår du i vårt team av kompetenta kollegor, där alla strävar mot målet att vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Ett av våra mål är att ha branschens friskaste personal, därför erbjuder vi dig som konsult ett generöst friskvårdsbidrag. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad, och det är på goda relationer vi bygger hela vår verksamhet.

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna kommer att variera beroende på uppdrag. Utbildning inom området eller erfarenhet från industri/verkstadsarbete är meriterande. Beskriv gärna i ditt cv vad du har för tidigare erfarenheter. Specificera också i din ansökan om du innehar några behörigheter, som till exempel körkort, truckkort, svetscertifikat eller andra relevanta behörigheter/certifikat.

Din profil

Vi söker dig som har utbildning inom området eller erfarenhet från industri/verkstadsarbete. Beskriv gärna i ditt cv vad du har för tidigare erfarenheter. Specificera också i din ansökan om du innehar några behörigheter, som till exempel körkort, truckkort, svetscertifikat eller andra relevanta behörigheter/certifikat.

Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet. Vi ser att du som söker är lättlärd har hög arbetsmoral, en stor vilja och driv av att ständigt lära dig nya saker. Du har inga problem med att jobba i högt tempo under stress. Eftersom att arbetstiderna och uppdragen kan variera ser vi att du är flexibel och kan jobba när behov finns. Självklart är du en positiv och social person som alltid "ger det lilla extra" i ditt arbete.

I tjänsterna krävs det att du talar och förstår instruktioner på svenska.

Ett av uppdragen är beräknat att starta omgående så intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag! För mer information är du varmt välkommen att kontakta Mattias Adolfsson via mail mattias.adolfsson@clwork.se eller via telefon 0733-51 27 25 eller Jennifer Åström Gustafsson via mail jennifer.astrom.gustafsson@clwork eller via telefon 0733- 51 27 14.
Mer info
Kontaktperson Mattias Adolfsson
Telefon 0733512725
Område Umeå
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 nov (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se