Industrisanerare

Industrisanerare

Nu söker vi industrisanerare med C-körkort för spolbil till vår verksamhet i Umeå!

Tjänsten innebär att spola och suga ledningsnät, och vi söker dig som gillar att arbeta fysiskt då arbetet innehåller en hel del tunga moment och sker i ett högt tempo. Vi har ett härligt team på ca 20 stycken medarbetare fördelat på 3 arbetsledare och 1 platschef.

Kvalifikationer
  • C-körkort
  • YKB
  • Behärska svenska mycket väl både i tal och skrift
  • God förmåga att kommunicera med kunder
  • God dator- och systemvana
Meriterande
  • Erfarenhet av spol- och sugbil
Som person är du ansvarsfull och självgående. Du är duktig på att prioritera och kan fatta egna beslut i stressiga situationer. Du har daglig kontakt med kunder vilket ställer krav på dig att ha god social förmåga, vara serviceinriktad och hantera kunder på ett professionellt sätt.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar och tillämpar Veolias värderingar: ansvar, solidaritet, respekt, innovation och kundfokus, samt tillämpar dessa i ditt yrkesutövande. Veolia är en internationell koncern med stora karriärmöjligheter. Vi erbjuder dig ett arbete där du får möjlighet att utvecklas och arbeta med kompetenta medarbetare i ett stabilt företag som erbjuder goda villkor.

Stämmer detta in på dig och hur du vill jobba?

Sök tjänsten på: https://karriar.veolia.se/

Vi tar emot ansökningar löpande och kan tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag

För mer information om tjänsten kontakta:

Rekryterande chef Anders Berggren, 070-577 29 68

Rekryterare Sandra Axlund tfn 070-386 13 04
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 dec 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veolia-koncernen omsätter 25 miljarder euro med 174 000 anställda och är världsledande inom optimerad resurshantering. Veolia utformar och tillhandahåller lösningar inom energi, vatten och förädling av avfall som bidrar till en hållbar utveckling av samhällen och industrier. Veolia möjliggör därmed övergången till en cirkulär ekonomi. I Norden omsätter Veolia ca 4 miljarder kronor och har över 1 500 anställda.