Projektchef till Veidekke

Projektchef till Veidekke

Vi söker en erfaren projektchef till mark & anläggning i Region Nord!

Vilka är vi?


Hos Veidekke erbjuds du ett utvecklande och stimulerande arbete i en verksamhet med väldigt tydliga värderingar, ett unikt medarbetarengagemang, en smittande entusiasm och ett starkt fokus på kundens behov.

Du kommer att arbeta i ett härligt gäng med blandade erfarenheter och kompetenser. Veidekke jobbar efter värderingarna profesjonell, redelig, entusiastisk och grensesprengende. Med dessa värdeord som grund skapar man ett värdeskapande samspel. Man förbättrar, tänker nytt och stort – skapar och utvecklar. Hittar kreativa lösningar som gynnar alla. Bygger ett nyttigt och eftersträvansvärt samhälle, tillsammans.

Arbetsuppgifter projektchef

Du är med i tidigt skede och planerar och bereder ditt projekt. Du upprättar en produktionsbudget och tidplanerar arbetet i samarbete med dina medarbetare på projektet. Att du involverar dina medarbetare och arbetar i samverkan med kund är för oss en självklarhet. Du sköter den dagliga kontakten med kunden och har hela ansvaret för att produktionen arbetar enligt plan.

Dina arbetsuppgifter är väldigt varierande. Bland annat ingår
  • att upprätta och följa tidsplanering,
  • beredning av projektet,
  • ekonomiskt ansvar för projektet,
  • säkerställa att kvalitet, miljö och arbetsmiljö uppnår rådande krav och lagar,
  • att bygga och stärka teamet.

Som projektchef kommer du att leda och ansvara för produktionen i ett projekt. Arbetet ställer stora krav på god samarbetsförmåga och ordning & reda. Du har mångårig erfarenhet i rollen som projektchef eller platschef där du tagit ansvar för kvalitet, ekonomi, planering och personal i projekten.

B-Körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Vi fäster stor vikt vid är att du är en prestigelös lagspelare som gillar att bygga team. Att du är noggrann och kan samordna verksamheten är andra viktiga faktorer. För att skapa framgångsrika projekt behövs det engagerade medarbetare, som vill och vågar tänka annorlunda, och vi ser att du i din roll bidrar till engagemanget.

Du som söker den här tjänsten tycker om utmaningar, och att få möjligheten att jobba i olika projekt runtom i Norrland känns för dig spännande och utvecklande.
Mer info
Kontaktperson Jennifer Eriksson
Email Mejla Jennifer Eriksson
Område Umeå
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 jan (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Veidekke

Veidekke Sverige har ca
1900 anställda och en omsättning på ca 10 miljarder SEK (2017). Verksamheten omfattar såväl bygg och anläggning som bostadsutveckling, och ambitionen är att vara ett annorlunda företag, präglat av entusiasm, sunda värderingar och respekt för kunden. Veidekke Sverige är en del av Veidekkekoncernen som är
Skandinaviens fjärde största bygg-, anläggnings- och bostadsutvecklingsföretag.

För mer information, se www.veidekke.se