Platschef betong till Västerbotten

Platschef betong till Västerbotten

Veidekke Anläggning Nord söker nu en erfaren platschef till Västerbotten/Västernorrland som är särskilt kunnig inom betong- och armeringsarbete och som brinner för att leda effektiva projektteam genom involvering.

Arbetsuppgifter
Rollen som platschef är en ansvarsfull och spännande roll med ansvar för planering, produktionsstyrning och ekonomi i ett, eller delar av ett projekt. Som platschef leder du teamet på arbetsplatsen och tar ansvar för att ni tillsammans genomför ett lyckat projekt. Vidare ansvarar du för upprättande och uppföljning av produktionstidplaner samt arbetar aktivt för att stödja arbetsledarna i projektet. Rollen inrymmer även kvalitet- och arbetsmiljöarbete samt ansvar för samordning av personalen.

Kvalifikationer
Vi ser att du som söker har erfarenhet av att självständigt ansvara för hela eller delar av mark-, anläggning- eller grundläggningsprojekt, med fokus på betongarbete. Du som söker har kunskaper inom entreprenadjuridik och arbete med ekonomistyrning av byggprojekt.

Betong Klass 1 är ett krav för den här rollen.

Personliga egenskaper
För att lyckas och trivas i rollen som platschef tror vi att du som söker ska vara en utåtriktad, nyfiken och prestigelös person. Du är strukturerad och lösningsorienterad samtidigt som du är en god kommunikatör och är skicklig på att delegera arbetsuppgifter när det krävs för att leverera ett arbete med hög kvalitét. Vi söker en person med en positiv- och ödmjuk inställning som bidrar till att skapa god stämning i hela projektorganisationen.

Att arbeta säker är en prioritet hos Veidekke. Du som söker jobbet har ett starkt säkerhetstänk med stor fokus på arbetsmiljö, och prioriterar alltid din och dina medarbetares säkerhet och hälsa.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig ett utvecklande och stimulerande arbete i verksamheter med väldigt tydliga värderingar, ett unikt medarbetarengagemang, en smittande entusiasm och ett starkt fokus på kundens behov.

Arbetsplats: Västerbotten/Västernorrland
Verksamhet: Veidekke Anläggning
Ansökningsfrist: den 29 februari 2020
När kan du börja? Enligt överenskommelse
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://veidekke.se/
Sista ansökningsdag 21 feb 2020 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Veidekke Veidekke är inget vanligt byggföretag. Visserligen bygger vi allt från broar och bostäder, vägar och tunnlar, men det är vår syn på människor som är annorlunda. Veidekke är en idé om hur människor tillsammans kan skapa goda resultat. Vi tror på involverande krafter och kollektiv intelligens. Vi är övertygade om att människor åstadkommer mer genomsamarbete. Veidekke är Skandinaviens fjärde största entreprenad- och bostadsutvecklingsföretag med en total omsättning på ca 36 mdr NOK. I Sverige har vi ca 2300 anställda och en omsättning på ca 11 miljarder SEK (2018).