Markarbetare Västerbotten/Västernorrland

Markarbetare Västerbotten/Västernorrland

Veidekke Anläggning Nord växer och nu söker vi fler fantastiska medarbetare till vår mark- och anläggningsgruppmed fokus på Västerbotten/Västernorrland. Har du erfarenhet av mark och anläggningsarbeten, tveka inte att ansöka eller höra av dig till oss!

Arbetsuppgifter
Som mark- och anläggningsarbetare på Veidekke kommer du att arbeta nära kollegor i projekt och vara delaktig i att få den dagliga driften att fungera på bästa möjliga sätt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer ett innefatta det mesta inom mark och anläggning med allt från rörläggning till finplanering.

Kvalifikationer
Eftersom vi söker flera mark- och anläggningsarbetare välkomnar vi både er som är mer juniora men även er som har lång erfarenhet av branschen. B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Vi tror att du som söker är en ansvarstagande person med stort engagemang som tycker om att samarbeta med andra och arbeta i team. HMS (Hälsa, arbetsmiljö och säkerhet) kommer alltid först i våra projekt, och därför är det viktigt att du som söker lägger stor vikt vid att arbeta säkert.

Vi erbjuder
Ett utvecklande och stimulerande arbete i ett modernt Veidekke med ovanligt tydliga värderingar, ett unikt medarbetarengagemang, en smittande entusiasm och ett starkt fokus på kundens och medarbetarens behov. På Veidekke arbetar vi kontinuerligt med utveckling inom strategiskt utvalda områden. Vi har en stor variation av arbetsuppgifter där du kommer att möta olika typer av utmaningar. I Veidekke utmärker vi oss genom att arbeta involverande. Vi har märkt att när vi jobbar involverande får vi roligare på jobbet, levererar en bättre produkt i tid och under budget, vi får säkrare arbetsplatser och våra kunder blir extremt nöjda. Välkommen att skicka in din ansökan!

Arbetsplats: Västerbotten/Västernorrland
Verksamhet: Veidekke Anläggning
Ansökningsfristden: 29 februari 2020
När kan du börja? Enligt överenskommelse
Mer info
Email Mejla Veidekke Entreprenad AB
Område Umeå
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://veidekke.se/
Sista ansökningsdag 21 feb 2020 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veidekke är inget vanligt byggföretag.Visserligen bygger vi allt från broar och bostäder, vägar och tunnlar, men det är vår syn på människor som är annorlunda. Veidekke är en idé om hur människor tillsammans kan skapa goda resultat. Vi tror på involverande krafter och kollektiv intelligens. Vi är övertygade om att människor åstadkommer mer genomsamarbete.

Veidekke är Skandinaviens fjärde största entreprenad- och bostadsutvecklingsföretag med en total omsättning på ca 36 mdr NOK. I Sverige har vi ca 2300 anställda och en omsättning på ca 11 miljarder SEK (2018).