Mättekniker

Mättekniker

Om tjänsten
Veidekke Anläggning Nord växer så det knakar och vi är nu i behov av en erfaren mättekniker till vår mätorganisation. Tjänsten är till en början placerad i Umeå, men eftersom arbetschefsområdet täcker Västerbotten/Västernorrland kan det på sikt förekomma arbete i andra delar av området också.

Arbetsuppgifter
Som mättekniker kommer du att utföra mätningstekniska arbeten samt leda och utveckla vår mätorganisation på våra projekt. Du ligger alltid ett steg före den dagliga produktionen och du kommer att ha ett nära samarbete med platsledning. Arbetet innefattas av att utföra självständiga mätningsarbeten vid Veidekkes mark- och anläggningsprojekt samt sammanställa mätningar för relationsunderlag och för mängdreglering mot kund.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en utbildning inom bygg- eller mätningsteknik och/eller dig som har arbetslivserfarenhet från mätning i anläggningsbranschen. Det är meriterande om du har kunskaper i AMA/MER.

Personliga egenskaper
Du som söker är en noggrann och strukturerad person som anser att nyckeln till framgång är en väl genomförd planering. Du är engagerad i ditt arbete, har en god kommunikativ förmåga och tycker om att dela med dig av dina erfarenheter för att utveckla såväl dig själv som andra. Varje dag är den andra olik, och vi ser att du som söker rollen är redo att möta utmaningarna det innebär.

För att du som mättekniker ska kunna stötta projektet på bästa sätt kommer du att ha din arbetsplats på projektets etablering.

Urval sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

Vi erbjuder
Ett utvecklande och stimulerande arbete i ett modernt Veidekke med ovanligt tydliga värderingar, ett unikt medarbetarengagemang, en smittande entusiasm och ett starkt fokus på kundens och medarbetarens behov. På Veidekke arbetar vi kontinuerligt med utveckling inom strategiskt utvalda områden. Vi har en stor variation av arbetsuppgifter där du kommer att möta olika typer av utmaningar. I Veidekke utmärker vi oss genom att arbeta involverande. Vi har märkt att när vi jobbar involverande får vi roligare på jobbet, levererar en bättre produkt i tid och under budget, vi får säkrare arbetsplatser och våra kunder blir extremt nöjda.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://veidekke.se/
Sista ansökningsdag 30 mars 2021 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veidekke är inget vanligt byggföretag. Visserligen bygger vi allt från broar och bostäder, vägar och tunnlar, men det är vår syn på människor som är annorlunda. Veidekke är en idé om hur människor tillsammans kan skapa goda resultat. Vi tror på involverande krafter och kollektiv intelligens. Vi är övertygade om att människor åstadkommer mer genom samarbete. Veidekke är Skandinaviens fjärde största bygg- och anläggningsföretag med en total omsättning på ca 38,8 mdr NOK. I Sverige har vi ca 2400 anställda och en omsättning på ca 12,1 mdr SEK (2019)