Arbetsledare mark och anläggning

Arbetsledare mark och anläggning

Veidekke Anläggning Nord växer och nu söker vi en arbetsledare till vår mark- och anläggningsgruppmed fokus på Västerbotten/Västernorrland!

Arbetsuppgifter
Trivs du med att leda, fördela och samordna arbete genom involvering är detta en tjänst för dig. Arbetsuppgifterna innefattas av att upprätthålla en effektiv produktion med hjälp av tilldelade resurser och med ett positivt ledarskap leda, planera och organisera arbetet. Du kommer att göra arbetsberedningar, planera inköp och beställningar, upprätthålla kontakt med kunder och leverantörer, samordna resurssättningen av personal och underentreprenörer samt utveckla arbetsmetoder för att föra verksamheten och människorna i den framåt.

Kvalifikationer
Vi söker dig med dokumenterad erfarenhet av arbetsledning inom mark- och anläggningsarbeten. Har du dessutom erfarenhet av att arbeta med väg och betong är det meriterande. Du har en övergripande god förmåga att planera i både korta- och långa tidshorisonter för att underlätta hanteringen av de varierande arbetsuppgifterna. Ytterligare förutsättningar för ett effektivt och bra arbete är att du har en god ekonomisk förståelse, har ett byggtekniskt intresse, och ett gott bemötande mot leverantörer och beställare.

Att arbeta säkert är en prioritet hos Veidekke. Du som söker jobbet har ett starkt säkerhetstänk med stor fokus på arbetsmiljö och prioriterar alltid din samt dina medarbetares säkerhet och hälsa.

Personliga egenskaper
Vi är övertygade om att du som söker vill agera som en förebild och genom ditt ledarskap ta tillvara på samtliga medarbetareskompetenser genom involvering. Detta för att bygga ett motiverat, engagerat och effektivt arbetslag. Du är ödmjuk i samarbetet med andra, och är du dessutom lösningsorienterad, initiativrik och en god kommunikatör som tar ansvar och fattar beslut när så krävs ser vi gärna att du skickar in en ansökan så snart som möjligt.

Vi erbjuder
Ett utvecklande och stimulerande arbete i ett modernt Veidekke med ovanligt tydliga värderingar, ett unikt medarbetarengagemang, en smittande entusiasm och ett starkt fokus på kundens och medarbetarens behov. På Veidekke arbetar vi kontinuerligt med utveckling inom strategiskt utvalda områden. Vi har en stor variation av arbetsuppgifter där du kommer att möta olika typer av utmaningar. I Veidekke utmärker vi oss genom att arbeta involverande. Vi har märkt att när vi jobbar involverande får vi roligare på jobbet, levererar en bättre produkt i tid och under budget, vi får säkrare arbetsplatser och våra kunder blir extremt nöjda. Välkommen att skicka in din ansökan!

Arbetsplats: Västerbotten/Västernorrland
Verksamhet: Veidekke Anläggning
Ansökningsfrist: den 29 februari 2020
När kan du börja? Enligt överenskommelse
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Organisation & ledning, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://veidekke.se/
Sista ansökningsdag 21 feb 2020 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veidekke är inget vanligt byggföretag.Visserligen bygger vi allt från broar och bostäder, vägar och tunnlar, men det är vår syn på människor som är annorlunda. Veidekke är en idé om hur människor tillsammans kan skapa goda resultat. Vi tror på involverande krafter och kollektiv intelligens. Vi är övertygade om att människor åstadkommer mer genomsamarbete.

Veidekke är Skandinaviens fjärde största entreprenad- och bostadsutvecklingsföretag med en total omsättning på ca 36 mdr NOK. I Sverige har vi ca 2300 anställda och en omsättning på ca 11 miljarder SEK (2018).