Laborant FoU till Nordic Biomarker

Laborant FoU till Nordic Biomarker

Nordic Biomarker är ett snabbt växande bioteknikföretag med rötterna i koagulationsdiagnostik. Vi behöver nu bli fler medarbetare som kan bidra till vår fina Nordic-anda som återspeglas i värdeorden Tillsammans, Glöd och Stolthet. Är du en serviceinriktad laborant som känner igen dig i våra värdeord? Då är det kanske dig vi söker till vårt huvudkontor i Umeå. Vi erbjuder dig en möjlighet att bidra till utvecklingen och framtagandet av Nordic Biomarkers framtida produkter.

Ansvarsområden
I rollen som laborant inom FoU på Nordic Biomarker arbetar du tillsammans med en grupp av forskningsingenjörer och stöttar dem i deras projekt. Tjänsten innebär framförallt laborativt arbete, dessutom ingår det att sammanställa data och bidra med rapportskrivning i forsknings- och utvecklingsprojekten. Du förväntas även under projektetens genomförande, se till att delresultat och data kommuniceras i rätt tid till aktuell projektledare. I en del mindre projekt kan det bli aktuellt att du som laborant själv planerar och tar mer ansvar för genomförandet.

Vem är du?
Du har naturvetenskaplig utbildning på gymnasienivå tillsammans med relevant laberfarenhet och/eller naturvetenskaplig/teknisk högre utbildning inom biokemi, bioteknik, molekylärbiologi eller närliggande område. Du har goda Office-kunskaper samt goda språkkunskaper i engelska och svenska både i tal och skrift.

I rollen som laborant är det även viktigt att du är serviceinriktad, strukturerad och noggrann samt trivs med praktiskt arbete i laborativ miljö.

Vilka är vi?
  • Vi är en svensk originaltillverkare av kvalitetsreagens för koagulationsdiagnostik som tillgodoser kunder runt om i världen med kundanpassade lösningar.
  • Vi utför kontinuerlig forskning och utveckling samt har en växande produktportfölj.
  • Vi finns i Umeå.
Din ansökan
Nordic Biomarker AB samarbetar med Vedea rekrytering och Åsa Holmström, 072-05 05 280. Du är välkommen med din ansökan senast den 23 februari 2020 via www.vedea.se/CV, märk din ansökan med LABORANT.
Mer info
Kontaktperson Åsa Holmström, rekryteringskonsult
Telefon 072-0505280
Område Umeå
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.vedea.se
Sista ansökningsdag 23 feb 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Med världen som marknad är Nordic Biomarker ett litet storföretag inom bioteknik, som under samma tak forskar, utvecklar, tillverkar och säljer kvalitetsreagens för koagulationsdiagnostik. Vi växer snabbt – utöver en omsättningsökning på hela 50 % det senaste året så har vi blivit trångbodda. I Umeå är vi för närvarande 27 medarbetare som ser fram emot att få flytta in i våra nya lokaler i slutet av 2020. Besök gärna www.nordicbiomarker.com.