Administratör till Vattenfall

Administratör till Vattenfall

Är du en riktigt fena på administation? Vill du arbetat med ett drivet team hos Sveriges ledande energiföretag? Då har du hittat rätt! Vi på Poolia söker nu 1 administratör till Vattenfall med placering i Storuman! Tjänsten är ett konsultuppdrag med start 7 Januari och sträcker sig till December 2020. Sök tjänsten redan idag då platsen kan komma att fyllas innan sista ansökningsadag!

Om tjänsten

Vattenfall kommer under 2020 driva projekt vid sidan av ordinarie verksamhet, därför vill man nu stärka upp med en Administratör.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Arbetsuppgifterna kommer huvudsakligen bestå av administrativa delar i pågående projekt där du kommer vara en flitig användare av olika IT-system.
Har du erfarenhet av BÄST ärendehanteringssytem och SAP är detta ett stort plus!

Vem är du?

För att trivas i rollen är du affärsmässigt och samarbetsvillig.
Du har gärna erfarenhet av projektekonomi eller annan erfarenhet som kan betraktas som likvärdig.
Du har god datavana då du kommer arbeta i olika IT-system.

Om verksamheten

Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Mer info
Kontaktperson Helena Forsberg
Telefon 072-0790869
Område Umeå
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)