Foderrådgivare/fodersäljare till Västerbottens Fodercentral!

Foderrådgivare/fodersäljare till Västerbottens Fodercentral!

Värnar du om våra lantbruk och har en god insikt i dess verksamhet och produktion? Trivs du med att skapa och bibehålla kundrelationer, samtidigt som du kan ge råd kring olika djurfoder? Bli då en del av Västerbottens Fodercentral!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker en foderrådgivare/fodersäljare till Västerbottens Fodercentral. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Västerbottens Fodercentral.

Efter en lång och trogen tjänst ska nu en av Fodercentralens medarbetare gå i pension, därför söker vi dennes efterträdare.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Fodercentralens önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter

Som foderrådgivare/fodersäljare hos Västerbottens Fodercentral ansvarar du tillsammans med kollegor för försäljning och rådgivning av olika produkter till dagens lantbruk. Kundrelationerna bygger på ömsesidig respekt och kunskap och rollen blir till stor del av rådgivande karaktär. Du kommer både att arbeta med nya- och befintliga kunder, som du håller kontakt med via telefon, mail och besök. Ditt område rör Sveriges fyra nordligaste län.

Exempel på arbetsuppgifter kan tex vara:
  • Rådgivning och försäljning
  • Möten och uppföljning
  • Administration, orders, offert
Vi söker dig som

Tycker om att skapa och bibehålla goda kontakter samt har en god förståelse för lantbruk och djurhållning. Du bör ha utbildning inom foderlära och foderstatsberäkning samt växtodling eller förvärvat kunskapen på annat sätt. Praktisk erfarenhet från branschen är meriterande. Du kanske själv varit kund av Fodercentralens produkter? Eller så har du bara ett stort och nyfiket intresse, oavsett är du välkommen in med din ansökan. Svenska i tal och skrift är ett krav för tjänsten, samt körkort B och bil.

Vi tror att dina personliga egenskaper är viktiga för att du ska trivas i rollen hos Fodercentralen, vi ser därför att du är: social och trivs i mötet med olika människor. Vidare vill vi att du är självgående och driven, gillar att ha ordning och reda samt att du har ett stort intresse för lantbruk, växtodling , mjölk- och köttproduktion.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå (flexibelt då man inte alltid behöver utgå från kontoret)
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefine Häggström, josefine.haggstrom@professionalsnord.se

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Fodercentralens huvudsakliga verksamhet är tillverkning och försäljning av djurfoder till lantbruket. De tillhandahåller även andra förnödenheter till näringen såsom tex mineralgödsel, utsäde, frö och lantbruksplast mm.

Deras affärsrelationer bygger på att erbjuda kompetens och ett helhetskoncept med hög servicegrad. De gör sitt bästa för att hjälpa varje kund i sin verksamhet och även skapa förutsättningar för god lönsamhet ute på gårdarna.

Fodercentralen är välkända och uppskattade för sin flexibilitet och sitt kundnära arbetssätt. De jobbar därför målmedvetet vidare på att vara den bästa och bredaste affärspartnern för framtidens lantbruksföretag.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 28 maj 2021 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.