Vill du jobba med förpackningstillverkning?

Vill du jobba med förpackningstillverkning?

Vi söker en medarbetare som kan tänka sig en kombinerad tjänst inom förpackningstillverkning i kartong. Du skall arbeta både som maskinoperatör och paketera de färdiga förpackningarna som skall ut till våra kunder. Arbetet sker på dagtid och du skall ha ett logiskt tänkande med kvalité i fokus. Då vi bl.a. jobbar mot läkemedelsindustrin så är det viktigt att du jobbar strukturerat och noggrant. Du ser service och flexibilitet som en självklarhet och du hjälper dina kollegor när så behövs. Tidvis kan det vara ett högt tempo och det är något du kan hantera. Vi vill att du har minst 5 års arbetslivserfarenhet och gärna inom industriell tillverkning. Du får gärna var 30+ i ålder då vi söker balans åldersmässigt i vår arbetsgrupp.
Mer info
Email Mejla Umpac AB
Område Umeå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.umpac.se
Sista ansökningsdag 23 sept (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Efter många år i branschen vågar vi påstå att vi hunnit bli specialister på förpackningar i solid kartong. Med kunnig personal och en modern maskinpark klarar vi de riktigt stora och svåra jobben. Investeringar görs kontinuerligt i nya maskiner och ny teknik.

Vi ska skapa hållbara förpackningar som bär våra kunders värde. Det vi gör finns och syns i människors vardag, vilket gör att vi måste vara lyhörda för behov och önskningar, och sedan förverkliga dem.Vi strävar alltid efter hållbara lösningar, rätt kvalité och nöjda kunder. Umpac har focus på värdet för våra kunder samt engagerade medarbetare som verkar på en härlig arbetsplats.