Uppdragsledare Fläkt- och Rörteknik till Umeå

Uppdragsledare Fläkt- och Rörteknik till Umeå

Umia Teknikkonsult AB växer på ett flertal orter i Sverige och vi behöver bli fler. Bland annat söker vi Uppdragsledare inom Fläkt- och Rörteknik till Umeå. Du bör ha minst 4 års erfarenhet i branschen.

Inom Umia tror vi på lokal förankring och samarbete över teknikgränserna. Under de nio år som Umia funnits har vi byggt en unik samarbetsfilosofi, Umiamodellen, som erbjuder ett nytt och modernt arbetssätt som mottagits mycket positivt av både kunder och medarbetare.

Är du yrkesskicklig, prestigelös och gillar att samarbeta? Då är det dig vi söker! Vår idé är att se alla teknikområden som en sammanhållen enhet. Det är ett inspirerande sätt att jobba och både kunderna och våra medarbetare gillar Umiamodellen.

Umia Teknikkonsult ingår i den starkt växande Umia-koncernen, med dotterbolag från Luleå i norr till Trelleborg i söder.

Läs mer om Umia och Umiamodellen på www.umia.se.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor, kontakta Jörgen Åström, 072-593 23 00.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 okt 2019 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Umia är ett av Sveriges snabbast växande installations- och serviceföretag. Vi finns med lokalägda dotterbolag i Luleå, Skellefteå, Umeå, Uppsala, Stockholm, Malmö, Trelleborg och Ystad. Dessutom finns Umia Sprinkler AB, Umia Säkerhet AB, Umia Teknikkonsult AB och Umia Innovation AB i företagsgruppen, vilket ger vår breda portfölj av tjänster ytterligare styrka.

Vi tror på lokal ägarförankring och smart Umia-metodik, dvs gränsöverskridande samverkan mellan olika teknikområden som utförs med lokalt engagemang och kunnande.

Vi kallar vår samarbetsfilosofi för Umiamodellen. Som kund innebär det att du får en projektansvarig som följer med hela vägen. Det blir tydligt och enkelt. För våra medarbetare betyder Umiamodellen samarbete över teknikgränserna, prestigelöshet och dessutom del i Umias bonussystem. Det är medarbetarnas expertkunskap, samarbete och engagemang som är Umias viktigaste framgångsfaktor.