Projektledare till Umia Säkerhet

Projektledare till Umia Säkerhet

Umia Säkerhet är expert på säkerhetstekniska lösningar för alla typer av fastigheter. De arbetar nära kunden och installerar kundanpassade system inom brand- och inbrottslarm, utrymning, passerkontrollsystem samt kameraövervakning. Ta chansen att bli deras nya medarbetare i Umeå!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Umia Säkerhets räkning en Projektledare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Umia under sex månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Inledningsvis kommer du att få introduktion av en rutinerad kollega, för att sedan börja axla egna projekt.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och kundens önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter

Som Projektledare hos Umia Säkerhet ansvarar du för produktion och ekonomi i deras entreprenad- och serviceuppdrag. Du planerar uppdragen, upprättar kalkyler och tidplaner samt har personalansvar för montörer och tekniker i respektive projekt.

Vi söker dig som

Är redo att axla rollen som projektledare! Kanske har du arbetat inom installation och är redo att ta nästa steg i karriären? Vi vill att du har produktkännedom samt talar svenska flytande då det behövs i samarbetet med kunder. Det är meriterande med branscherfarenhet.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Umia. Du är framförallt en lagspelare! Umiamodellen innebär att de arbetar med alla tekniker, det är därför viktigt att du är samarbetsvillig och kan ha helikopterperspektiv. Utöver det är du en fena på ordning och reda samt har god simultankapacitet då du ansvarar över flera projekt samtidigt.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Moa Markgren

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Umia är ett av Sveriges snabbast växande installations- och serviceföretag. Umia Sweden är koncernbolaget bakom de lokalägda dotterbolagen i Luleå, Skellefteå, Umeå, Uppsala, Stockholm, Malmö och Trelleborg. Dessutom finns Umia Sprinkler AB, Umia Säkerhet AB och Umia Teknikkonsult AB i företagsgruppen. Koncernen bygger på lokal ägarförankring och smart Umia-metodik, dvs gränsöverskridande samverkan mellan olika teknikområden som utförs med lokalt engagemang och kunnande. Detta sammanfattas i ett ord som blivit ett begrepp i branschen: Umiamodellen.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 15 apr (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.