Projektledare – industriell inriktning

Projektledare – industriell inriktning

Umia Innovation AB är ett konsultbolag som levererar lösningar där process, teknik och ledarskap står i centrum. Vi befinner oss i en stark tillväxtfas.

Just nu söker vi projektledare med industriell inriktning som med engagemang och pedagogiskt sinne kan dela med sig av sina specialistkompetenser. Du kommer att arbeta med innovativa lösningar och processer i en kreativ miljö.

Du bör ha någon form av ingenjörsutbildning och minst tre års praktisk erfarenhet från tillverkande industri, gärna i större organisationer.

Hos Umia Innovation blir du en viktig del av en dynamisk arbetsplats, där professionell och personlig utveckling står högt på agendan. Här arbetar vi tillsammans med öppet sinne. Ditt expertområde är viktigt, men lika viktigt är förmågan att se till helheten och även förstå kundens perspektiv.

Vårt bolag är en del av den starkt växande Umia-koncernen som har cirka 830 medarbetare i lokalägda dotterbolag från Luleå i norr till Trelleborg i söder och omsätter omkring en miljard kronor.

Umia bildades 2010 och bygger på en unik samarbetsfilosofi, Umiamodellen, som erbjuder ett nytt och modernt arbetssätt som mottagits mycket positivt av både kunder och medarbetare.

Läs mer om Umiamodellen och Umia Innovation här >>

Välkommen med din ansökan!

Frågor: kontakta Mikael Sjödin, 072-467 09 79
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 aug 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Umia är ett av Sveriges snabbast växande installations- och serviceföretag. Vi finns med lokalägda dotterbolag i Luleå, Skellefteå, Umeå, Uppsala, Stockholm, Malmö, Trelleborg och Ystad. Dessutom finns Umia Sprinkler AB, Umia Säkerhet AB, Umia Teknikkonsult AB och Umia Innovation AB i företagsgruppen, vilket ger vår breda portfölj av tjänster ytterligare styrka.

Vi tror på lokal ägarförankring och smart Umia-metodik, dvs gränsöverskridande samverkan mellan olika teknikområden som utförs med lokalt engagemang och kunnande.

Vi kallar vår samarbetsfilosofi för Umiamodellen. Som kund innebär det att du får en projektansvarig som följer med hela vägen. Det blir tydligt och enkelt. För våra medarbetare betyder Umiamodellen samarbete över teknikgränserna, prestigelöshet och dessutom del i Umias bonussystem. Det är medarbetarnas expertkunskap, samarbete och engagemang som är Umias viktigaste framgångsfaktor.