Söker driven Telecomsäljare för helger

Söker driven Telecomsäljare för helger

body {
padding 0px;
margin: 0px;
}
b {
font-family: Arial, verdana;
font-size: 30px;
font-weight: bold;
}
b {
font-family: Arial, verdana;
font-size: 16px;
font-weight: normal;
}
b {
font-family: Arial, verdana;
font-size: 12px;
font-weight: normal;
padding-bottom: 20px;
}
b {
font-family: Arial, verdana;
font-size: 12px;
font-weight: bold;
margin-bottom : 0px;
}
p {
font-family: Arial, verdana;
font-size: 12px;
font-weight: normal;
line-height: 18px;
margin-top : 0;
}
ul {
padding-left: 12px;
}
li {
font-family: Arial, verdana;
font-size: 12px;
font-weight: normal;
list-style-type: disc;
padding-bottom: 2px;
}
a {}

Har du en passion för försäljning och leverera de bästa samtalet samt att alltid ge kunder den bästa servicen. Då är det dig vi söker som butikssäljare till Telecomavdelningen.

Arbetsbeskrivning
I rollen som Telecomsäljare är det din uppgift att säkerställa att våra kunder får marknadens bästa bemötande samt att vara den guide som ser till att kunden får med sig rätt produkter hem. I denna roll kommer du huvudsakligen arbeta på någon av våra säljavdelning: Telecom. Men vid behov ser du det som en självklarhet att vara behjälplig på övriga avdelningar.

Det ska vara en upplevelse att handla på Media Markt. Därför arbetar vi inte med några "dummies" eller attrapper. Det innebär t.ex. att vi har riktiga digitalkameror och mobiltelefoner framme i våra hyllor, de är givetvis laddade och påslagna. Allt för att våra kunder ska kunna trycka, testa och känna på våra produkter. Därför är det viktigt att du tillsammans med övriga medarbetare och din avdelningschef ser till att avdelningen alltid håller högsta klass vad gäller ordning, skyltning och varuexponering.

Tjänsten är på deltid, varannan helg, vi tillämpar provanställning.
Tillträde till tjänsten är planerad till omgående.

Vem är du?
För att lyckas i rollen är du serviceinriktad, brinner för försäljning och vill vinna varje dag på jobbet. Vi tror att du har ett brinnande för försäljning samt att nå resultat och du får gärna ha erfarenhet från försäljning inom Telecombranchen. Att ha en utpräglad vilja och förmåga att ta ansvar och tycker om att arbeta i ett högt tempo. Vi tror även att du är pigg, glad, initiativrik samt inställd på att arbeta kvällar, helger och röda dagar. Har du utbildning med inriktning mot Handel är detta meriterande.

Vad kan Media Markt erbjuda dig?
Som Telecomsäljare hos oss får du en rolig säljroll med stor möjlighet till utveckling samt en bra provisionsprogram. Du får anställning hos en av de ledande aktörerna inom hemelektronikbranschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv. Vi som bolag har givetvis kollektivavtal.

Vi som arbetar på Media Markt värnar om mångfalden i vårt bolag och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande till denna tjänst.

Ansökan
Ansöker gör du genom att klicka på "Skicka ansökan" nedan. För frågor eller funderingar vänligen kontakta Jesper Millebrand, administrativ chef, millebrand@mediamarkt.se

Skicka in din ansökan snarast, dock senast 2019-10-27. Urval sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi kan komma att begära utdrag ur polisens belastningsregister som en del i rekryteringsprocessen.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.mediamarkt.se
Sista ansökningsdag 27 okt 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om MediaMarkt
Hösten 2006 kom MediaMarkt till Sverige när vi öppnade två varuhus, idag är vi 28 varuhus med en växande E-handel och är en av Sveriges största aktörer på hemelektronikmarknaden.
MediaMarkts framgång grundar sig i vår passion för varje enskild kund. Vårt dagliga arbete genomsyras av att alltid fokusera på kunden och att ständigt förbättra verksamheten i varuhusen. På MediaMarkt ligger detta ansvar hos alla medarbetare.

Vår filosofi är att varje medarbetare har betydelse för verksamheten och vi förväntar oss att du har ett eget driv, har en passion för vårt affärsområde och brinner för att ge service utöver det vanliga. Vi anser att medarbetarnas möjlighet att påverka sitt arbete och agera på eget initiativ är nyckeln till att uppnå resultat.

Därför söker vi dig som trivs med frihet under ansvar och som ser lösningar istället för problem. Vill du ta steget och utvecklas tillsammans med oss, samtidigt som du har riktigt roligt längs vägen?