Lagersäljare Beijer Umeå

Lagersäljare Beijer Umeå

Är du på jakt efter ett jobb där din serviceförmåga & energi kommer till sin rätta? Beijers härliga team i Umeå söker nu lagersäljare som ska stärka teamet under sommaren. Ta chansen och ansök redan idag! Start för tjänsten är mellan veckorna 25-33, det finns möjlighet till extraarbete under vår/höst.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Rollen som lagersäljare innebär mycket kundkontakt där du som lagersäljare bemöter och hjälper våra privat- & företagskunder som besöker filialen och lagret. Det kan bland annat innebära att mäta det kunden har lastat eller fått hjälp med att lasta. I arbetet ingår det även att lasta och lossa gods från lastbilar.

Vi söker dig som

Har erfarenhet av lagerarbete och trivs med kundkontakt. Som person är du driftig, serviceinriktad, ansvarsfull och inte rädd för att ta i. Du bör trivas med att arbeta i en snabbrörlig miljö med högt i tak där du kan bidra till en positiv och utvecklande atmosfär. Du är självständig, initiativrik och har god samarbetsförmåga. Du har förmågan att utveckla verksamheten så att Beijer Byggmaterial alltid är det bästa alternativet för våra kunder.

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har körkort och truckkort. Erfarenhet från liknande tjänst och kunskap om byggmaterial ses som mycket meriterande.

Nästa steg

Då vi anser att personlig lämplighet är en stor del av framgången i rollen & försäljning på filialen har vi en gedigen rekryteringsprocess för att hitta rätt person. Vi har höga mål men en varm och personlig arbetskultur där vi tror att ovan beskrivna egenskaper och erfarenheter lämpar sig väl till vårt team. Om du känner att det stämmer väl in på dig, tveka inte att söka. Tjänsten är initialt aktuell mellan veckorna 25-33. Placeringsort Umeå.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager, Logistik
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://starkgroup.dk/
Sista ansökningsdag 11 mars 2020 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter drygt 7 miljarder SEK och har mer än 2000 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordens största distributör och av byggmaterial. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark, Finland och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige och Saint-Gobain Building Distribution i Tyskland