Kundservicemedarbetare med Lageransvar

Kundservicemedarbetare med Lageransvar

Vi ersätter nu och söker därför en driven och noggrann Kundservicemedarbetare med lageransvar.

Arbetsbeskrivning

I rollen som Kundservicemedarbetare med lageransvar arbetar du på vårt lager samt kundserviceavdelning i varuhuset. Vi har c:a 45 000 artiklar i vårt sortiment vilket innebär att våra lagermedarbetare arbetar med stora volymer av inkommande gods. Arbetet sker i högt tempo och under tidspress. Du kommer bl.a. att arbeta med: varumottagning, att räkna mottagna varor samt stämma av/kontrollera mottagna varor mot följesedlar, registrera inleveranser i vårt Goods Management System, se till att varorna hamnar på rätt plats på lagret eller på rätt avdelning i varuhuset. Du kommer även att arbeta med utlämning av större produkter (t.ex. tvättmaskiner, kyl/frys mm.) direkt till våra kunder. Arbetet innebär att du kommer att ha viss kontakt med speditörer och åkare samt daglig kontakt med våra kunder. En viktig del är att alltid ha kunden i fokus och leverera ett en kundservice.

Tjänsten är på deltid och en tillsvidaretjänst ca 70% (vi tillämpar provanställning) Tillträde till tjänsten är planerat till 2018-07-01

Vem är du?

För att lyckas i rollen tror vi att du har minst ett års erfarenhet av arbete på lager och godkänt truckkort, har god fysik, är arbetsam och trivs med att arbeta i högt tempo och är inte rädd för att "hugga i". Du är ordningsam, noggrann, initiativrik, självgående, positiv, utåtriktad och är inställd på att arbeta kvällar, helger och röda dagar. Som person har du ett intresse för hemelektronikprodukter och om du har god datavana/kunskap är det meriterande.

Vad kan Media Markt erbjuda dig?

Som Kundservicemedarbetare med lageransvar hos oss får du en varierande roll med stor möjlighet till utveckling. Du får anställning hos en av de ledande aktörerna inom hemelektronikbranschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv. Vi som bolag har givetvis kollektivavtal.

Vi som arbetar på Media Markt värnar om mångfalden i vårt bolag och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande till denna tjänst.

Ansökan

Ansöker gör du genom att klicka på "Skicka ansökan" nedan. För frågor eller funderingar vänligen kontakta Jesper Millebrand, administrativ chef, millebrand@mediamarkt.se
Vi kan komma att begära utdrag ur polisens belastningsregister som en del i rekryteringsprocessen.

Skicka in din ansökan snarast, dock senast 2018-06-30.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Försäljning, Butik, Kundservice, Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.mediamarkt.se
Sista ansökningsdag 30 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om MediaMarkt
Hösten 2006 kom MediaMarkt till Sverige när vi öppnade två varuhus. Idag är vi 27 varuhus och en av Sveriges största aktörer på hemelektronikmarknaden. Vårt huvudkontor i Stockholm- Stocksund är en servicefunktion till våra varuhus.

MediaMarkts framgång grundar sig i vår passion för varje enskild kund. Vårt dagliga arbete genomsyras av att alltid fokusera på kunden och att ständigt förbättra verksamheten i varuhusen. På MediaMarkt ligger detta ansvar hos alla medarbetare.

Vår filosofi är att varje medarbetare har betydelse för verksamheten och
vi förväntar oss att du har ett eget driv, har en passion för vårt affärsområde och brinner för att ge service utöver det vanliga. Vi anser att medarbetarnas möjlighet att påverka sitt arbete och agera på eget initiativ är nyckeln till att uppnå resultat.

Därför söker vi dig som trivs med frihet under ansvar och som ser lösningar istället för problem. Vill du ta steget och utvecklas tillsammans med oss, samtidigt som du har riktigt roligt längs vägen?