Kundservice ansvarig

Kundservice ansvarig

Vi söker nu en driven och engagerad Kundservice ansvarig till MediaMarkt Umeå

Arbetsbeskrivning

I rollen som Kundservice ansvarig arbetar du i vårt kundservice center där ditt huvudfokus är att planera, strukturera och vara spindeln i nätet mot vårat gemensamma mål. Därtill är du en del av MediaMarkts ansikte utåt och se till att de kunder som lämnar varuhuset alltid gör det med en positiv bild av oss som bolag. Utöver att arbeta i kassan och hantera serviceärenden kommer du att sälja försäkringar och tillämpa övrig merförsäljning. Denna roll samarbetar tätt med avdelningsteamet, Avdelningschef samt övrig butikspersonal.
Du registrerar och följer upp serviceärenden i vårt datasystem, gör reservdelsbeställningar och för daglig kontakt med leverantörer och servicepartners gällande våra reklamationer och serviceärenden.
Tjänsten är på deltid ca 34 timmar i veckan och en tillsvidaretjänst (vi tillämpar provanställning). Tillträde till tjänsten är planerat till 20190201

Vem är du?

För att lyckas i rollen tror vi att du har ett stort engagemang och ett högt eget driv för att du tillsammans med gruppen skall nå uppsatta mål. Gärna goda resultat från att coacha andra i din omgivning.
Vi tror även du är utpräglat vänlig och är serviceinriktad, noggrann och snabb. Vi tror att du är van vid att arbeta i högt tempo under stressiga förhållanden och är inställd på att även arbeta kvällar, helger och röda dagar. Du har en vilja och förmåga att ta ansvar, ett lugnt och avslappnat sätt att bemöta människor samt är pålitlig och förtroendeingivande. Har du erfarenhet från ovan nämnda uppgifter är detta starkt meriterande men vi söker dig som vill lära dig den del av arbetet du eventuellt ej tidigare har erfarenhet från. Som person har du ett intresse för hemelektronikprodukter och om du har god datavana/kunskap är det meriterande.

Vad kan MediaMarkt erbjuda dig?

Som Kundservie ansvarig hos oss får du en varierande roll med stor möjlighet till utveckling. Du får anställning hos en av de ledande aktörerna inom hemelektronikbranschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv. Vi som bolag har givetvis kollektivavtal.

Vi som arbetar på MediaMarkt värnar om mångfalden i vårt bolag och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande till denna tjänst.

Är du intresserad?

Ansöker gör du genom att klicka på "Ansök nu" nedan. För frågor eller funderingar vänligen kontakta Jesper Millebrand, administrativ chef, millebrand@mediamarkt.se

Vi kan komma att begära utdrag ur polisens belastningsregister som en del i rekryteringsprocessen.

Skicka in din ansökan snarast, dock senast 20190131. Rekrytering sker löpande.


Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Försäljning, Butik, Kundservice
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.mediamarkt.se
Sista ansökningsdag 31 jan (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om MediaMarkt
Hösten 2006 kom MediaMarkt till Sverige när vi öppnade två varuhus, idag är vi 28 varuhus med en växande E-handel och är en av Sveriges största aktörer på hemelektronikmarknaden.
MediaMarkts framgång grundar sig i vår passion för varje enskild kund. Vårt dagliga arbete genomsyras av att alltid fokusera på kunden och att ständigt förbättra verksamheten i varuhusen. På MediaMarkt ligger detta ansvar hos alla medarbetare.

Vår filosofi är att varje medarbetare har betydelse för verksamheten och vi förväntar oss att du har ett eget driv, har en passion för vårt affärsområde och brinner för att ge service utöver det vanliga. Vi anser att medarbetarnas möjlighet att påverka sitt arbete och agera på eget initiativ är nyckeln till att uppnå resultat.

Därför söker vi dig som trivs med frihet under ansvar och som ser lösningar istället för problem. Vill du ta steget och utvecklas tillsammans med oss, samtidigt som du har riktigt roligt längs vägen?