Butiksäljare - sommar, Beijer Umeå

Butiksäljare - sommar, Beijer Umeå

Söker du ett sommarjobb där din serviceförmåga & energi kommer till sin rätta? Beijerteamet i Umeå söker nu tre butikssäljare som ska stärka teamet under sommaren mellan veckorna 25-36. Start för tjänsten är vecka 25. Det finns även möjlighet till arbete under helger hösten 2020 och våren 2021. Ta chansen och bli en del av Team Beijer i dag!

Rollbeskrivning

Som butiksäljare arbetar du huvudsakligen med att stötta och hjälpa våra privat- samt företagskunder som besöker anläggningen. Du är en del av teamet som arbetar i butiken, men där nära samarbete med såväl lagersäljare & företagssäljare även är en del av arbetet.

Som butiksäljare på Beijer:
  • Bemöter du våra kunder i kassan
  • Driver och engagerar du dig i butikens exteriör och har ett öga för ordning & reda
  • Ansvarar och arbetar med varuplock och upphängning av varor
Vem är du?

I denna rekrytering söker vi dig som är minst 18 år. Vi ser gärna att du har erfarenhet av butiksarbete sedan innan. Som butikssäljare är det viktigt att leverera en hög kvalitativ nivå och vara mån om alltid ge ett gott bemötande gentemot våra återkommande som nya kunder. Vi tror därför att du är en social, driftig och engagerad person med ett öga att se vad som behöver göras i butiken. Arbetet inbegriper ett nära samarbete med dina kollegor. Har du truckkort och kunskap om byggmaterial ser vi detta som meriterande. Vi önskar att du som söker är flexibel i dina möjligheter att arbeta enligt olika scheman hela sommaren.

Nästa steg

Då vi anser att personlig lämplighet är en stor del av framgången i rollen har vi en gedigen rekryteringsprocess för att hitta rätt person. Vi har höga mål men en varm och personlig arbetskultur där vi tror att ovan beskrivna egenskaper och erfarenheter lämpar sig väl till vårt team. Om du känner att det stämmer väl in på dig, tveka inte att söka. Tjänsten är en sommaranställning under sommarsemestern. Start v.25. Du erbjuds även arbetsmarknadsmässig lön och villkor enligt kollektivavtal. Placeringsort Umeå

Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi återkopplar till samtliga sökande efter avslutad rekryteringsprocess.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Försäljning, Butik, Kundservice, Säljsupport
Typ av anställning Säsongsjobb
Hemsida https://starkgroup.dk/
Sista ansökningsdag 6 mars 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter drygt 7 miljarder SEK och har mer än 2000 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordens största distributör och av byggmaterial. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark, Finland och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige och Saint-Gobain Building Distribution i Tyskland