Enhetschef för Skyddat boende och Kumulus

Enhetschef för Skyddat boende och Kumulus

Dina arbetsuppgifter

Som enhetschef hos oss har du personal-, arbetsmiljö-, budget- och kvalitetsansvar för dina enheter. Du har ett stort handlingsutrymme i att utveckla verksamheterna, så att vi kan erbjuda bästa möjliga stöd till ännu fler. Du kommer ha små personalgrupper som du arbetar nära. I rollen som enhetschef hos oss ingår även att arbeta i projekt eller daglig drift på enheterna, utifrån behov och kompetens. Som enhetschef rapporterar du till direktor (VD) och ingår i vår ledningsgrupp.

Din profil

Denna tjänst kräver att du har en socionomexamen och tidigare erfarenhet av att ha arbetat som enhetschef, samt att ha arbetat brukarnära inom SoL eller LSS. Det är meriterande om du har arbetat som enhetschef inom offentlig socialtjänst och har arbetat brukarnära med våldsutsatta med eget missbruk, och gärna har arbetat med projektledning. Har du dessutom någon annan talang, inom exempelvis kommunikation eller insamling, så är det värdefullt.

Vi tror att du är en engagerad person med hjärtat på rätt ställe, som både kan arbeta gränsöverskridande och nytänkande, och samtidigt vara professionell. För att lyckas i rollen bör du vara strukturerad, kreativ, nyfiken och lösningsfokuserad. Givetvis ställer du upp på vår värdegrund och kan navigera utifrån den.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Elin Wiklund, på tfn: 0733-51 27 11. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök så snart som möjligt, men absolut senast den 18 april via www.clockworkpersonal.se.
Mer info
Kontaktperson Elin Wiklund
Telefon 0733-512711
Område Umeå
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 apr 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Umeå Stadsmission är en ideell förening som utifrån kristen värdegrund verkar för att ge utsatta människor möjlighet att förbättra hela sin livssituation. Genom ett diakonalt arbete som bygger på professionalism, tillgänglighet och samverkan ska Stadsmissionen stödja den enskilda människan att bygga upp en tro på sig själv, få tillit till sin egen förmåga och bli delaktiga i samhället.

Umeå Stadsmission består av fyra verksamheter: Öppet hus och Kök, Skyddat boende för våldsutsatta, Kumulus som ger stöd till barn med frihetsberövade föräldrar, samt ett akutboende för hemlösa. Vi är en del av Sveriges Stadsmissioner. Läs mer på www.umeastadsmission.se.

Vill du precis som oss bidra till ett mänskligare samhälle för alla? Ett samhälle där varje enskild människa har makt att forma sitt eget liv och får känna kärlek, värme och trygghet. Vill du vara med och skapa förutsättningar för förändring? Vi erbjuder är ett spännande och flexibelt uppdrag, där det finns mycket stora möjligheter att utveckla och vara kreativ, och där du som enhetschef har möjlighet att utöva ett mycket nära ledarskap, och framför allt möjligheten att arbeta med något som gör stor skillnad för enskilda individer.