Är du vår nästa plåtslagare till Umeå Plåtslageri AB?

Är du vår nästa plåtslagare till Umeå Plåtslageri AB?

Är du utbildad till byggnadsplåtslagare och har ett intresse för plåt av olika slag? Gillar du att hitta nya lösningar och arbeta på höga höjder och i verkstad? Låter det här som du, sök tjänsten idag då urval sker löpande.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Umeå Plåtslageri ABs räkning en byggnadsplåtslagare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Umeå Plåtslageri AB under sex månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Umeå Plåtslageri AB är ett företag där de värnar om varandras trivsel och hjälper varandra vid behov. Du kommer att utgå från Umeå där verkstaden finns och vara med i hela processen från när kund kommer och behöver hjälp. Umeå Plåtslageri AB expanderar och söker dig som byggnadsplåtslagare.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Umeå Plåtslageri ABs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se
Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter

Som byggnadsplåtslagare kommer dina arbetsuppgifter innefatta att tillverka, bearbeta och montera tak- och fasadbeklädnader av olika typer av plåt. Du kommer få tillverka plåtdetaljer genom ritningar från kund eller egengjorda mått för att anpassas mot fasadtaket. Dina arbetsuppgifter kommer att vara både i verkstad och ute på fält.
Arbetsuppgifter som även kan förekomma är:
  • Montering av taksäkerhetsanordningar
  • Ordna regnvattensystem
  • Sätta fast fönsterbleck
  • I vissa fall tillkommer takmålning
Vi söker dig som

Har utbildning för byggnadsplåtslageri och med ett intresse för branschen, det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet inom området, men det är inget krav. Vi ser även att du har B-körkort då resor i tjänsten förekommer.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Umeå Plåtslageri AB. Du är noggrann och kvalitetsmedveten, då du kommer att arbeta med millimeteranpassade mått. Vidare är du serviceinriktad då du kommer träffa kunder och samarbeta med olika parter. Vid de fall det uppstår utmaningar är du lösningsfokuserad. Vi ser gärna att du kan arbeta i grupp men även självständigt.

START: augusti 2019
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Frida Johansson
Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Umeå Plåtslageri AB har lång erfarenhet av takarbeten, de utför allt från hela entreprenader till servicearbeten. Dom strävar efter att vara ett modernt och effektivt företag som använder den senaste tekniken för att möta och uppfylla deras kunders krav och behov. Bland deras kunder ser de såväl företag som bostadsrättsföreningar och privatpersoner.
Umeå Plåtslageri AB utför bland annat plåtarbeten, taktegel, takmålning, papptak, snöskottning och snickeriarbeten.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 6 maj 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.