Vi söker ventilationsarbetare, är du vår nya kollega?

Vi söker ventilationsarbetare, är du vår nya kollega?

Umeå Första Sotningsdistrikt AB är ett litet företag med ca 15 anställda, Vi arbetar med sotning och ventilation i Umeå med omnejd.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer mestadels att bestå av rengöring av ventilation i villor, lägenheter, lokaler och restaurangkök, samt även åtgärder/montage av ventilation och har du potential finns det utvecklingsmöjligheter till ventilationstekniker.
Vi söker dig som gärna har erfarenhet inom ventilation sedan tidigare. Det är meriterande om du har el-behörighet eller någon typ av erfarenhet av el. Du har god verktygsvana och är tekniskt lagt.

Som person är du driven, självständig och trivs med att fatta beslut och du ska även vara bra på att följa instruktioner. Du hjälper gärna till, är en lagspelare och förstår vikten av att vara serviceinriktad. Du trivs med att ta i och arbeta fysiskt då arbetet kräver detta.
Vi sätter höga krav på arbetsmoral och närvaro då vi ofta arbetar i lag.
B-körkort är ett krav.

Vi ser fram emot din ansökan!
Ansökan skickas till anneli@umeasotarn.se
Vid frågor ring Anneli Nilsson 073-8001955
Mer info
Kontaktperson Anneli Nilsson
Telefon 073-8001955
Område Umeå
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Ventilation
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 juni 2021 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är en del av Sovent Group, ledande aktörer inom sotning och ventilation i Sverige, Via Sovent group får du som medarbetare tillgång till egen skola, Sovent Acadamy och blir på så sätt en del av utvecklingen av rollen och bolaget.

Sovent Acadamy erbjuder utbildning inom ledarskap, ekonomi, ventilation och sotning.