Arbetsledare

Arbetsledare

Vår verksamhet växer ständigt och vi vill därför stärka upp med fler drivna och flexibla medarbetare som vill bli en av oss. Vi söker just nu arbetsledare .

Ditt nya arbete som arbetsledare

Dina huvudsakliga ansvarsområden som arbetsledare hos oss innebär att ta hand om produktionen inom våra mark- och anläggningsprojekt samt att arbetsleda personalen under platschefs ansvar eller självständigt i egna mindre projekt. Tillsammans med kalkyl, inköp, platschef eller produktionschef driver du projekt med kunden i fokus. Tillträde snarast.

Dina kvalifikationer

Du har gymnasieexamen eller motsvarande med några års erfarenhet som arbetsledare inom branschen. Du har B-körkort samt behärskar Officepaketet. Du kan svenska i både tal och skrift.
Arbetsmiljöutbildningar, entreprenadjuridik, BAS-U/BAS-P och andra kurser inom mark- och anläggning är meriterande.

Du är driven och både affärs- och relationsinriktad och har förmågan att snabbt anpassa dig till nya miljöer och nya människor. Du är även uthållig, arbetsfokuserad och ansvarstagande och trivs med att ansvara för projekt från start till mål.
Vi erbjuder en arbetsplats med ett öppet klimat och god sammanhållning där vårt goda rykte alltid är i fokus mot kunder, underentreprenörer och vår personal.

Din ansökan
Gällande tjänsten går det också bra att kontakta produktionschef Kent-Olov Jonsson, kenta@ue.se eller 090-143209. Mer info om tjänsterna se www.umeaentreprenad.se.

Välkommen med din ansökan senast 16 april 2021 via info@umeaentreprenad.se. Ange
ARBETSLEDARE som referens.
Mer info
Kontaktperson Kent-Olov Jonsson
Telefon 090-143209
Email Mejla Kent-Olov Jonsson
Område Umeå
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 apr 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Umeå Entreprenad AB startade 2004 och är idag en stor lokal aktör när det gäller mark- och anläggningsarbete i Umeå. Vår största styrka är vårt helhetsengagemang, och att alltid bevaka slutkundens intresse, och därmed skapa en vinn-vinn situation i alla led i byggprocessen. Vår styrka kommer från personalens kompetens och förmåga att utföra uppdrag i förtroendefullt samarbete där affärsmannaskap, arbetsglädje och yrkesstolthet är ledstjärnorna. I koncernen ingår även bolagen UE Fastigheter i Umeå AB, Umeå Entreprenad Maskin AB och Umeå
Makadam AB. Totalt har Umeå Entreprenad AB ca 55 anställda och omsatte 2020 ca 125 milj. kronor. Besök gärna www.umeaentreprenad.se.