Vi är Umeå energi – Är du vår nästa underhållsingenjör?

Vi är Umeå energi – Är du vår nästa underhållsingenjör?

Dina arbetsuppgifter

Din vardag hos oss
Som Underhållsingenjör hos oss ingår du i vårt produktionsteam. Tillsammans ansvarar ni för planering, uppföljning och dokumentation av förebyggande underhåll i våra produktionsanläggningar. Genom systematiskt arbete med underhållsplaner bidrar du till att proaktivt säkerställa hög tillgänglighet av våra anläggningar. Med fokus på arbetsmiljö arbetar du med utredning och åtgärder, du sammankallar också till skyddsrond.
Dina dagar spenderas till stor del med planering av underhållsåtgärder, där du samordnar berörda parter. För att säkerställa långsiktiga underhållsstrategier har du daglig kontakt med kollegor inom produktion, strategi och planering. Med ansvar för avtal och kvalitet för du dialog med leverantörer och följer upp ekonomi och avtalsleveranser.

Din profil

Vi söker dig med god praktisk förståelse. Du är en naturlig relationsbyggare och affärsmässig problemlösare. Med gott samarbete arbetar du strategiskt med långsiktig planering. Akuta uppdrag hanterar du flexibelt och resultatorienterat.

Kvalifikationer för tjänsten
Du har teknisk utbildning på högskoleingenjörsnivå med inriktning mot process, mekanik, automation eller underhåll - alternativt annan utbildning eller erfarenhet som bedöms likvärdig. God erfarenhet av kraft-/värmeproduktion, processindustri, sågverk, stål-, papper- eller massaindustri är meriterande. Vi ser gärna att du har vana av praktiskt underhållsarbete och/eller underhållsplanering samt kunskap om IFS eller liknande underhållssystem. B-körkort är ett krav.

Ansökningstid och kontakt
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning och Rekrytering. För mer information är du välkommen att kontakta Andreas Christiansen, 0733 - 51 27 46.
Välkommen med din ansökan via http://www.clockworkpersonal.se senast 2019-11-17.
Mer info
Kontaktperson Andreas Christiansen
Telefon 0733-51 27 46
Område Umeå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elkraft
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 nov 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Umeå Energi AB är en energi- och kommunikationskoncern som utvecklar innovativa och hållbara lösningar för el, värme och bredband för och i samverkan med våra kunder. Vi är en ambitiös organisation med en tydlig vision och högt ställda mål i en framtidsbransch i snabb omställning.

Vi utgår från kundens behov för att erbjuda hållbara produkter och tjänster. Nu behöver vi dig med stor kvalitetsmedvetenhet och kundfokus till vårt team för underhåll. Vill du effektivt förebygga och avhjälpa underhåll av våra anläggningar? Välkommen till Umeå Energi. Vi söker totalt tre styckna Underhållsingengörer, varav två tillsvidareanställningar och ett föräldravikariat.