Underhållstekniker

Underhållstekniker

VI ÄR UMEÅ ENERGI - ÄR DU VÅR NYA UNDERHÅLLSTEKNIKER?


Vi ansvarar för samhällsviktiga leveranser som bidrar till en hållbar region. Med ett tydligt uppdrag kan vi göra skillnad på riktigt.

Nu söker vi en Underhållstekniker med fokus på teknik och mekanik.

DIN VARDAG HOS OSS


Som Underhållstekniker hos oss arbetar du praktiskt med förebyggande och avhjälpande underhåll av pumpar, hydraulik, motorer och transportörer. Du hanterar svetsning och maskinbearbetning, montage och demontage av processteknisk utrustning. Även felsökning är en del av uppdraget. Du har daglig kontakt med kunder och leverantörer.

Tillsammans med ett femtontal automations-, underhålls-, process- och eltekniker ingår du i team Underhåll Produktion inom Infrastruktur. Beredskap ingår i tjänsten.

ÄR DET HÄR DU?

Vi söker dig med intresse för teknik. Du gillar att jobba tillsammans med andra och kombinerar gärna teamarbete med självständiga uppdrag. Med stort ansvar utför du ditt arbete ordningsamt. Du tar gärna initiativ och hjälper till där behov finns, en kan lita på att saker blir gjorda noggrant.

KVALIFIKATIONER FÖR TJÄNSTEN


Du har verkstadsteknisk gymnasieutbildning eller annan utbildning som vi bedömer likvärdig och yrkeserfarenhet som mekaniker inom industri. Erfarenhet av hydraulik och skärande bearbetning samt vana vid IFS affärssystem är meriterande. B-körkort är ett krav.

ANSÖKNINGSTID OCH KONTAKT


Välkommen med din ansökan via jobb.umeaenergi.se senast 2021-01-31

För mer information kontakta gärna rekryterande chef Johnny Karlsson, 070-688 44 84 eller Sara Fredman, HR, 0738-40 3091. Fackliga företrädare når du via vår växel, 090-16 00 00.

UMEÅ ENERGI


Umeå Energi AB är en energi- och kommunikationskoncern som utvecklar innovativa och hållbara lösningar för el, värme och bredband för och i samverkan med våra kunder. Vi är en ambitiös organisation med en tydlig vision och högt ställda mål i en framtidsbransch i snabb omställning.

Vår ambition är att både idag och på sikt vara kundens och medarbetarens val. Enkelhet, närhet och ansvar är kompassen som leder oss i vårt dagliga arbete. Tillsammans och i partnerskap utvecklar vi kontinuerligt våra erbjudanden för att möta marknadens behov. Vi menar att kraften i mötet människor emellan får saker att hända. Med respekt och omtanke för varandra och vår omvärld bidrar vi tillsammans till en hållbar framtid. Bli en del av vår gemenskap!
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Umeå Energi är ett energibolag och en samhällsaktör som i nära samarbete med omvärlden utvecklar och levererar hållbara energi- och kommunikationslösningar. Vi vill utmana genom nytänkande och är drivande i Umeåregionens hållbara utveckling. Vår vision är en enklare vardag för våra kunder och en hållbar framtid för regionen. Vi omsätter 1,4 miljarder kronor och har drygt 400 medarbetare. Verksamheten är miljö- och arbetsmiljöcertifierad. Kompetensutveckling och friskvård är prioriterade områden.