Servicekoordinator

Servicekoordinator

VI ÄR UMEÅ ENERGI - ÄR DU VÅR NYA SERVICEKOORDINATOR?

På Umeå Energi bygger vi tillsammans morgondagens samhälle. Våra kunders behov och en ambition att göra skillnad är det som driver oss att skapa hållbara och nytänkande lösningar.

Nu söker vi en engagerad Servicekoordinator med fokus på effektiva arbetssätt för bästa tänkbara service.

DIN VARDAG HOS OSS


Som Servicekoordinator hos oss har du en koordinerande och samordnande administrativ roll. Du arbetar dagligen i våra olika datasystem. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att skapa arbetsordrar, administrera serviceavtal, boka servicebesök, schemaläggning och dokumentation av avtal och protokoll. Du ansvarar för att säkerställa korrekt information i de underlag som styr debitering. Med stort kundfokus tar du initiativ för att löpande effektivisera processer, rutiner och arbetssätt. Ditt arbete omfattar också planering och fördelning av serviceuppdrag för teamets servicetekniker.

ÄR DET HÄR DU?


Vi söker dig med ett affärsmässigt och flexibelt tankesätt. Du har lätt att växla mellan den administrativa rollen och ansvaret att föreslå effektiviseringsåtgärder. Med stor tillgänglighet finns du nära både kunder och kollegor. Du trivs med arbete i team och bygger naturligt relationer. Du arbetar noggrant med proaktiv planering och motiveras av utveckling. Med stort engagemang och driv levererar du i förhållande till uppsatta resultatmål.

KVALIFIKATIONER FÖR TJÄNSTEN


Du har avslutad gymnasieutbildning, gärna med teknisk inriktning. Du har också erfarenhet av tidigare serviceyrke eller från yrke inom energibranschen, och vana vid arbete i diverse system. Vi ser gärna att du haft en liknande roll som t ex produktionsplanerare eller leveransledare. Teknisk kunskap inom värmeunderhåll och dokumenterad erfarenhet av arbete i systemen CAB, IFS och Adoxa är meriterande. B-körkort är ett krav.

ANSÖKNINGSTID OCH KONTAKT


Välkommen med din ansökan via jobb.umeaenergi.se senast 2021-01-31

För mer information kontakta gärna rekryterande chef Sandra Sperring på tfn 073-068 86 98 eller Sara Fredman, HR, 0738-40 30 91. Fackliga företrädare når du via vår växel, tfn 090-16 00 00.

UMEÅ ENERGI


Umeå Energi AB är en energi- och kommunikationskoncern som utvecklar innovativa och hållbara lösningar för el, värme och bredband för och i samverkan med våra kunder. Vi är en ambitiös organisation med en tydlig vision och högt ställda mål i en framtidsbransch i snabb omställning.

Vår ambition är att både idag och på sikt vara kundens och medarbetarens val. Enkelhet, närhet och ansvar är kompassen som leder oss i vårt dagliga arbete. Tillsammans och i partnerskap utvecklar vi kontinuerligt våra erbjudanden för att möta marknadens behov. Vi menar att kraften i mötet människor emellan får saker att hända. Med respekt och omtanke för varandra och vår omvärld bidrar vi tillsammans till en hållbar framtid. Bli en del av vår gemenskap!
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Umeå Energi är ett energibolag och en samhällsaktör som i nära samarbete med omvärlden utvecklar och levererar hållbara energi- och kommunikationslösningar. Vi vill utmana genom nytänkande och är drivande i Umeåregionens hållbara utveckling. Vår vision är en enklare vardag för våra kunder och en hållbar framtid för regionen. Vi omsätter 1,4 miljarder kronor och har drygt 400 medarbetare. Verksamheten är miljö- och arbetsmiljöcertifierad. Kompetensutveckling och friskvård är prioriterade områden.