Distributionselektriker

Distributionselektriker

VI ÄR UMEÅ ENERGI - ÄR DU VÅR NYA DISTRIBUTIONSELEKTRIKER?

Umeå växer med sikte på 200 000 invånare år 2050. Ett modernt och klimatsmart elsystem med stora mängder decentraliserad och förnybar el ställer krav på elnätet. Umeå Energi ansvarar för drift och utveckling av Umeås elnät, som skapar förutsättningar för medborgare, näringsliv och besökare.

Nu söker vi en Distributionselektriker med uppdrag som omfattar allt från inkoppling av villor till byggnation och underhåll av mellanspännings- och regionnät.

DIN VARDAG HOS OSS

Som Distributionselektriker har du en betydande roll i utvecklingen av Umeås infrastruktur. Arbetet sker i huvudsak i fält med nybyggnation och underhåll av distributionsnät, felavhjälpning, nätanslutningar, servisändringar, byggkrafter och mätarbyten. Du ingår i vårt montörsteam som består av ett tjugotal dedikerade distributionselektriker. Du har daglig kontakt internt med projekt, support och drift samt externt med elinstallatörer, kunder och andra bolag i branschen. Beredskap ingår i tjänsten.

ÄR DET HÄR DU?
Vi söker dig som rycker in och hjälper till där behov finns och gärna tar initiativ till nya lösningar. Med lyhörd och tydlig kommunikation är du sakligt fokuserad och jobbar som bäst tillsammans med andra. Du motiveras av god service och har ett lugnt tillvägagångssätt. Du är ansvarstagande, kvalitets- och riskmedveten, gör genomtänkta avvägningar, prioriteringar och beslut.

KVALIFIKATIONER FÖR TJÄNSTEN

Du har avslutad gymnasial yrkesutbildning inom el. Du förstår och uttrycker dig väl på svenska och är en van datoranvändare. Vi ser gärna att du har erfarenhet från distributionsnät, kännedom om EBR och utbildning i ESA. Allmän elbehörighet samt motorsåg-, C- och CE-körkort är meriterande, B-körkort är ett krav.

ANSÖKNINGSTID OCH KONTAKT

Välkommen med din ansökan via jobb.umeaenergi.se senast 2021-01-31

För mer information kontakta gärna rekryterande chef André Steegmans, 072-225 12 82 eller Sara Fredman, HR, 0738-40 30 91. Fackliga företrädare når du via vår växel, 090-16 00 00.

Umeå energi
Umeå Energi AB är en energi- och kommunikationskoncern som utvecklar innovativa och hållbara lösningar för el, värme och bredband för och i samverkan med våra kunder. Vi är en ambitiös organisation med en tydlig vision och högt ställda mål i en framtidsbransch i snabb omställning.

Vår ambition är att både idag och på sikt vara kundens och medarbetarens val. Enkelhet, närhet och ansvar är kompassen som leder oss i vårt dagliga arbete. Tillsammans och i partnerskap utvecklar vi kontinuerligt våra erbjudanden för att möta marknadens behov. Vi menar att kraften i mötet människor emellan får saker att hända. Med respekt och omtanke för varandra och vår omvärld bidrar vi tillsammans till en hållbar framtid. Bli en del av vår gemenskap!
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Umeå Energi är ett energibolag och en samhällsaktör som i nära samarbete med omvärlden utvecklar och levererar hållbara energi- och kommunikationslösningar. Vi vill utmana genom nytänkande och är drivande i Umeåregionens hållbara utveckling. Vår vision är en enklare vardag för våra kunder och en hållbar framtid för regionen. Vi omsätter 1,4 miljarder kronor och har drygt 400 medarbetare. Verksamheten är miljö- och arbetsmiljöcertifierad. Kompetensutveckling och friskvård är prioriterade områden.