Chef för Varumärke och Marknadsföring till Umeå Energi

Chef för Varumärke och Marknadsföring till Umeå Energi

Dina arbetsuppgifter

I det dagliga ansvarar du för att bygga och utveckla vårt varumärke med utgångspunkt i definierad varumärkesstrategi. Med god förmåga att prioritera planerar du proaktivt insatser för att vi ständigt ska vara relevanta hos våra kunder. Tillsammans med ditt team utvecklar du kommunikationskoncept, budskapsplattform och marknadsplan. Du säkerställer en enhetlig, enkel och attraktiv kundupplevelse oavsett kanal, produkt eller tjänst.

Som chef för varumärke och marknadsföring har du personalansvar och ekonomiskt ansvar. Du är operativt och taktiskt ansvarig för teamets leverans mot uppsatta mål. Du planerar, prioriterar och koordinerar teamets arbete och ansvarar för att leverans uppfyller kvalitet, tid och kostnad. I vardagen ser du till att medarbetarna i ditt team utvecklas i en trygg och inspirerande miljö. Tillsammans med chefen och ledningsgruppen för området Kund och Kommunikation sätter du strategi och plan för ditt delområde. Du har dessutom ett nära samarbete med flera delområden för att samla in kundinsikter och bidra till affärs- och verksamhetsutveckling.

Din profil

KÄNNER DU IGEN DIG SOM LEDARE?
Vårt ledarskap kännetecknas av mod, engagemang, och affärsmässighet. Med en god överblick brinner du för koncernens resultat och framgång. Du pekar ut riktningen och har ett stort förtroende för dina medarbetare vilket gör att du låter mandatet ligga där frågeställningen uppstår. Dagligen skapar du goda relationer och främjar samarbete så att vi på mest effektiva sätt nyttjar engagemang och kompetens. Ledare hos oss tänker nytt samt utmanar dagens lösningar och förändrar bara där det skapar värde.

Är det här du?
Vi söker en genuin lagspelare med driv och pondus att genomföra samt följa upp. Ditt coachande och inspirerande ledarskap skapar gemenskap och entusiasm. I vardagen ger du teamet bästa förutsättningar att prioritera och fokusera. Du har förmåga att se individer, deras styrkor och utvecklingspotential. I yrkesrollen är du trygg och kan med tydlig kommunikation förenkla det komplexa.

Kvalifikationer för tjänsten
Du har relevant utbildning och/eller arbetslivserfarenhet och kunskaper som bedöms likvärdiga. Du har dokumenterad kompetens av att leda och utveckla medarbetare. Du har erfarenhet av att utveckla varumärken, kommunikationskoncept och budskapsplattform. Du har aktuella kunskaper och erfarenheter inom både digital och traditionell marknadsföring. Lokal kännedom är meriterande. B-körkort är ett krav.

Ansökan och kontakt
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information eller frågor är du varmt välkommen att kontakta Andreas Christiansen, 0733-51 27 46. Välkommen med din ansökan via www.clockworkpersonal.se senast 2019-04-07.
Mer info
Kontaktperson Andreas Christiansen
Telefon 0733-51 27 46
Område Umeå
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Marknadsföring, Marknadschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 apr (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Umeå Energi är ett energibolag och en samhällsaktör som i nära samarbete med omvärlden utvecklar och levererar hållbara energi- och kommunikationslösningar. Vi vill utmana genom nytänkande och är drivande i Umeåregionens hållbara utveckling. Vår vision är en enklare vardag för våra kunder och en hållbar framtid för regionen. Vi omsätter ca 1,4 miljarder kronor, har drygt 400 medarbetare och är både miljö- och arbetsmiljöcertifierade.

VI ÄR UMEÅ ENERGI - ÄR DU VÅR NYA CHEF FÖR VARUMÄRKE OCH MARKNADSFÖRING?
Är du en varumärkesstrateg som gillar marknadsföring och digitala lösningar? Vi söker en driven och engagerad ledare med genuint intresse för kundinsikter, klimat och hållbarhet. Hos oss blir du en viktig del i att skapa framtidens energibolag.