Strategisk inköpare till Umeå Energi

Strategisk inköpare till Umeå Energi

Dina arbetsuppgifter

Som strategisk inköpare leder du kategoriteam där du utvecklar och implementerar kategoristrategier i nära samarbete med övriga teammedlemmar. Du arbetar även med kvalificerad upphandling inom ramen för LUF och agerar rådgivare i frågor kring befintliga avtal samt driver och deltar i projekt relaterade till inköp. I rollen bygger du affärsrelationer med leverantörer och uppdragsgivare och ansvarar för att affärsmässigheten omhändertas i alla kund- och leverantörskontakter. Du driver arbetet självständigt och söker de svar och samarbeten som krävs för att uppnå ett gott resultat. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %.

Din profil

Vi söker en analytisk, affärsmässig och strukturerad person som är drivande och resultatorienterad. Du är social med god kommunikativ och pedagogisk förmåga. Vi ser att du har förmågan att göra hållbara och värdeskapande affärer för regionen och Umeå Energis kunder. Du ser möjligheten att påverka i en spännande och innovativ bransch där du underlättar vardagen i verksamheten. Du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift på både svenska och engelska. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din inställning.

Du har akademisk examen inom juridik, ekonomi eller teknik - alternativt annan eftergymnasial utbildning som bedöms likvärdig. Vi ser gärna att du har flera års relevant arbetslivserfarenhet inom tex inköp eller byggbranschen. Det är meriterande med erfarenhet av kategoribaserat inköp, entreprenadjuridik eller projektledning. B-körkort är ett krav.

Ansökningstid och kontakt
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information eller frågor är du välkommen att kontakta Emelie Wijk, 0733- 51 27 28. Välkommen med din ansökan via clockworkpersonal.se senast 2020-02-23.
Mer info
Kontaktperson Emelie Wijk
Telefon 0733-51 27 28
Område Umeå
Yrkesroll Ekonomi, Inköpare, Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Umeå Energi AB är en energi- och kommunikationskoncern som utvecklar innovativa och hållbara lösningar för el, värme och bredband för och i samverkan med våra kunder. Vi är en ambitiös organisation med en tydlig vision och högt ställda mål i en framtidsbransch i snabb omställning.

VI ÄR UMEÅ ENERGI - ÄR DU VÅR NYA STRATEGISKA INKÖPARE?
Vi söker en strategisk inköpare som främst ska arbeta med hållbara och värdeskapande affärer.

Vår ambition är att både idag och på sikt vara kundens och medarbetarens val. Enkelhet, närhet och ansvar är kompassen som leder oss i vårt dagliga arbete. Tillsammans och i partnerskap utvecklar vi kontinuerligt våra erbjudanden för att möta marknadens behov. Vi menar att kraften i mötet människor emellan får saker att hända. Med respekt och omtanke för varandra och vår omvärld bidrar vi tillsammans till en hållbar framtid. Bli en del av vår gemenskap!