IT Specialist Direktrekrytering till UDK

IT Specialist Direktrekrytering till UDK

Umeå Datakonsulter växer ytterligare och vill nu förstärka teamet med en IT specialist. Vill du ha ett brett och engagerande arbete där du hjälper UDKs kunder att hitta dom bästa lösningarna genom verksamhetsanpassad IT? Skicka då in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som IT Specialist hos UDK kommer du att få arbeta proaktivt med digitalisering, förbättringsåtgärder och underhåll av våra kunders IT-miljöer.

Din huvuduppgift blir att säkerställa tillgänglighet, upplevelse och funktion, i många fall verkar du även som kundens IT-ansvarige. Du har även en aktiv roll i utformningen av unika kundanpassade lösningar som alla syftar till att effektivisera verksamhet hos våra uppdragsgivare.

Din profil

Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet utav arbete inom digitalisering och IT-arkitektur. Kanske har du tidigare arbetat som IT-ansvarig eller senior IT-konsult.

Du har erfarenhet utav:
  • Förvaltning och utveckling av IT-infrastruktur, nätverk, server, virtualisering och SAN
  • Projektledning inom förändringsarbete med implementering av digitala arbetsflöden.
Mycket meriterande är relevant utbildning, lång erfarenhet inom IT-säkerhet, erfarenhet av blandmiljöer samt erfarenhet av molnbaserade plattformar och hybridmiljöer.

Som person ser vi att du är noggrann och uppskattar ordning och reda. Du är ansvarsfull, självgående, flexibel och lyhörd samt har en stark känsla för kvalitet och service. Då många av våra kunder kräver sekretess hanterar du detta som en självklarhet. Du talar och skriver obehindrad svenska och engelska.

Om UDK

UDK är en ledande aktör inom verksamhetsstödjande IT-lösningar för alla typer av företag och organisationer. Kunderna finns i hela Norden. UDK kan ta ett komplett ansvar för lösningarnas tekniska plattformar, implementering, kundanpassning, integration och förvaltning. Den höga servicegraden är UDK:s signum. I alla projekt tänker vi framåt och ser till att kunderna ska kunna förändras och växa.

UDK grundades 1987 i Umeå och är idag ca 40 medarbetare som alla delar samma målsättning: att framgångsrikt stötta våra kunder i vardagen och i deras framtida utmaningar. Vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren och vi ser till våra medarbetares hälsa både då det gäller att trivas på jobbet och den fysiska hälsan. Det ska vara roligt att jobba på UDK, arbetet ska kännas meningsfullt med utvecklingsmöjligheter och tydliga mål. Våra medarbetare ska känna motivation och engagemang och då vi är ett medarbetarägt företag erbjuds alla delägarskap. Vi är alltid intresserade av duktiga och engagerade medarbetare och hos oss har du stora möjligheter till utveckling tillsammans med de trevligaste arbetskamrater du kan hitta.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 27 jan (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.