Business Intelligence konsult till UDK

Business Intelligence konsult till UDK

UDK´s leverans inom Business Intelligence fortsätter att växa. Därför söker vi nu fler nya medarbetare som vill vara med och fortsätta utveckla våra kunders beslutstöd. Vill du arbeta med ett gäng trevliga kollegor, där ni har roligt på jobbet och där du känner att du gör skillnad och förbättrar för dina kunder? Sök då tjänsten som BI-konsult på UDK redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som BI-konsult hos UDK kommer du att få arbeta proaktivt med nyutveckling och löpande förbättringar av våra kunders miljöer. Du har en aktiv roll i att designa kundanpassade lösningar som alla syftar till att skapa bästa möjliga beslutsstödet för våra uppdragsgivare.

I arbetet ingår exempelvis:
  • Design och utveckling av BI stöd
  • Underhåll av befintliga BI miljöer
  • Testledning och driftsättning av BI miljöer
  • Databasmigrering och systemintegration.
Din profl

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet utav att arbeta med Business Intelligence men som vill vidare, vill fortsätta utvecklas och ej arbeta produktbundet utan att istället få nyttja din kompetens inom Business Intelligence för att ge kunden dom bästa lösningarna. För att lyckas i rollen krävs även att du har god erfarenhet av databaser och utveckling mot SQL.

Meriterande är om du även har erfarenhet utav :
  • arbete med BI verktyg som exempelvis Qlikview, Qlik Sense, eller Microsoft plattformen
  • att arbeta med designa och strukturera datawarehouse
  • verksamhetsanalys samt tidigare konsulttjänst
  • utveckla mot webb.
Som person ser vi att du är ansvarsfull, självgående, flexibel och lyhörd samt har en stark känsla för kvalitet och service. Du är dessutom en analytisk och kreativ problemlösare som med noggrannhet kan hantera komplexitet och data. Då många av våra kunder kräver sekretess hanterar du detta som en självklarhet. Du talar och skriver obehindrad svenska och engelska.

Om UDK

UDK är en ledande aktör inom verksamhetsstödjande IT-lösningar för alla typer av företag och organisationer. Kunderna finns i hela Norden. UDK kan ta ett komplett ansvar för lösningarnas tekniska plattformar, implementering, kundanpassning, integration och förvaltning. Den höga servicegraden är UDK:s signum. I alla projekt tänker vi framåt och ser till att kunderna ska kunna förändras och växa. UDK grundades 1987 i Umeå och är idag ca 40 medarbetare som alla delar samma målsättning: att framgångsrikt stötta våra kunder i vardagen och i deras framtida utmaningar. Vi strävar efter att vara den bästa arbetsgivaren och vi ser till våra medarbetares hälsa både då det gäller att trivas på jobbet och den fysiska hälsan. Det ska vara roligt att jobba p? UDK, arbetet ska kännas meningsfullt med utvecklingsmöjligheter och tydliga mål. Våra medarbetare ska kunna motivation och engagemang och då vi är ett medarbetarägt företag erbjuds alla delägarskap. Vi är alltid intresserade av duktiga och engagerade medarbetare och hos oss har du stora möjligheter till utveckling tillsammans med de trevligaste arbetskamrater du kan hitta.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 25 nov (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.