Administratör

Administratör

Umeå Billackering har sedan 1963 lackerat bilar och lastbilar i Umeå med omnejd och har idag 15 anställda och ca 1800kvm. Vår verkstad kan hantera fordon upp till 15m längd och 4,5m höjd vilket gör att vi kan reparera i stort sett alla fordon. Vi reparerar årligen ca 3000 skador där största delen är försäkringsskador men vi jobbar även mot privata, företag samt även en del mot industri. Under sommaren 2018 utökade vi vår verksamhet med plåtverkstad och har sedan dess avtal med flera försäkringsbolag, eftersom vi har hela kedjan på samma gård så blir reparationerna snabba utan onödiga transporter.

Vi kommer under vintern att utöka vår skadeverkstad och söker därför dig med ett stort intresse för alla förekommande moment inom skadereparationer. Vi tänker att du har tidigare yrkesvana och kunskaper i cabas samt ett starkt driv.

Hos oss som administratör kommer du att få jobba med alla bilmärken, även husbilar, lastbilar och andra fordon i nya ljusa lokaler med nära samverkan med lackverkstad, de huvudsakliga uppgifterna blir skadebesiktning/kalkylering samt sammanställning/fakturering. Som komplett skadeverkstad plåt/lack/plast är vi ensamma i Umeå med att kunna erbjuda helheten, detta skapar också möjligheter för dig som anställd att kunna bredda dina kunskaper.

Ansökan skickas till stefan.persson@umeabillackering.se, viktigt är att ni i ämnesraden skriver jobbansökan.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 feb (25 dagar kvar)