Internationell kundkoordinator

Internationell kundkoordinator

Till UmanDiagnostic söker vi dig som brinner för goda kundkontakter och har erfarenhet utav logistik och exporter internationellt. Du kommer att få arbeta med en världsledande produkt inom den senaste forskningen! Urval sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I din roll som Internationell kundkoordinator kommer du bland annat att få arbeta med beställningar, ordererkännanden, boka frakter och ordna med tulldokument och klareringar.

Samt ta emot offertförfrågningar och hantera övriga kundärenden. Du arbetar enligt fastställda rutiner för att säkerställa kvalitetsledning avsedd för medicintekniska produkter.

Din profil

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom relevant område. Du har ett brinnande intresse för kundkontakter, kundkoordinering och logistik för att alltid hitta den bästa lösningen och ge bästa kundservice.

Då det är mycket av produktionen som går på export och många av kundkontakterna är internationella så är det ett krav att du har flytande kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Har du även erfarenhet av att arbeta med logistik internationellt så är det mycket meriterande. Du har erfarenhet av att arbeta efter fastställda rutiner och med affärssystem som stöd. Du är noggrann och ordningsam i ditt arbete. Har du erfarenhet av att arbeta i Monitor systemet är även det meriterande.

Som person är du en lagspelare som är beredd att hjälpa till där det behövs, du är serviceinriktad och social.

Om UmanDiagnostics

UmanDiagnostics målsättning är att leverera snabb och korrekt diagnos av neurologiska sjukdomar. Företaget utvecklar, tillverkar och säljer in vitro diagnostiska produkter specialiserade på hjärnans sjukdomar. Testen används globalt för att på ett tidigt stadium kunna upptäcka sjukdom, följa behandlingseffektivitet och sjukdomsutveckling. Bolaget startades 2006 och bygger på forskning utförd vid Umeå Universitet och fokuserar på sjukdomar så som Multipel Skleros och Alzheimer´s sjukdom.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 31 mars (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.