Tysktalande kundtjänstmedarbetare till Rapunzel of Sweden

Tysktalande kundtjänstmedarbetare till Rapunzel of Sweden

Om företaget

Om du tycker om att arbeta i ett högt tempo och brinner för att ge den bästa servicen till kunderna, då kommer du att trivas hos Rapunzel!
Du kommer ingå i ett tysktalande team och hantera frågor från ett stort antal länder. För den här rollen krävs det därför att du talar och skriver flytande tyska. Du anställs av Clockwork men arbetar ute hos Rapunzel som har sitt kontor i Umeå. Uppdraget är på heltid med tillträde så snabbt som möjligt och kommer för rätt person leda till en förlängning.

Dina arbetsuppgifter

Som kundtjänstmedarbetare kommer du att hantera orderflöde, inbetalningar, leveranser samt ge kunderna en personlig och professionell service, främst via telefon och mejl men även i våra sociala kanaler. Du kommer även att ansvara för att returer och reklamationer hanteras på ett effektivt och kvalitetssäkert sätt. Rollen innebär att du skapar och bibehåller goda relationer med externa kunder samt interna kontakter och har fingertoppskänsla när det gäller att guida kunder rätt bland Rapunzels produkter.

Din profil

Vi tror att du har några års erfarenhet av kundservice och kundkommunikation, där du arbetat med en utpräglad servicekänsla. Du är kommunikativ lagd med en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, både när det gäller svenska, engelska och tyska. Har du en påbyggnadsutbildning mot ekonomi eller motsvarande är det meriterande.

Som person är det såklart viktigt att du brinner för att ge service och att ge det lilla extra. Du har ett prestigelöst arbetssätt och trivs när du får lösa problem. Arbetet kräver att du är resultatinriktad och att du tar egna initiativ. Samtidigt som du är självständig är det också viktigt att du är duktig på att samarbeta. Du är mogen och trygg i dig själv och tycker om när det är mycket att göra.

För mer information är du varmt välkommen att kontakta Jennifer Åström Gustafsson, via tfn; 0733-51 27 14. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök så snart som möjligt, men absolut senast den 21 januari, via www.clockworkpersonal.se.
Mer info
Kontaktperson Jennifer Åström Gustafsson
Telefon 073 351 27 14
Område Umeå
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 27 jan (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Löshårsföretaget Rapunzel of Sweden grundades år 2007 och har idag vuxit till ett onlineföretag med 130 mkr i omsättning och ett sextiotal anställda. Med kunder i över 60 länder står global expansion i fokus och idag är webbplatsen översatt till tio språk. Företaget använder sitt eget varumärke, Rapunzel och levererar löshår, peruker, och hårvård till människor världen över. Förutom en stor online-verksamhet, med huvudkontor i Umeå, har Rapunzel of Sweden också startat Rapunzel Store Concept. Där ingår salonger och butiker i Umeå, Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Helsingfors. Mer info hittar du på www.rapunzelofsweden.se.