Nyexaminerad byggnadskonstruktör till Tyréns

Nyexaminerad byggnadskonstruktör till Tyréns

Är du nyexaminerad högskoleingenjör inom byggteknik och är en person som är nyfiken med ett driv av att vilja lära dig? Då är det här tjänsten för dig! Tyréns är ett stort företag med gedigen erfarenhet som kommer vara en perfekt arbetsplats för dig som är nyexaminerad för att kunna utvecklas.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Tyréns räkning två byggnadskonstruktörer.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Tyréns. Intentionen är att du efter 12 månader ska bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Tyréns är även ett företag som satsar på sina medarbetares idéer genom forskning och utbildning då de är stiftelseägt. Du kommer att tillhöra affärsområdet Konstruktion & Installation i region Nord samt tillhöra avdelningen Byggprojekting. Avdelningen består i dagsläget av nio andra erfarna medarbetare som du kommer att införskaffa dig gedigen erfarenhet från. Klimatet är öppet och de har ett gott samarbete samt nära dialog både inom avdelningen och med övriga konstruktionsavdelningarna.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Tyréns önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter

Du kommer främst att arbeta i bygghandlingsskedet med ritningsframställningar. Projekten är varierande varav du kommer att arbeta med mindre utredningar samt i större projekt, till exempel mot stora industrier eller förskolor. Därför kommer du under ett år att ha arbetat med flertalet projekt.

I arbetet har du ett nära samarbete med kollegor. Du ingår i projektgrupper där du har en uppdragsansvarig som leder projektet och projektgruppens storlek varierar beroende på projektets omfattning.

Arbetsuppgifter som ingår i arbetet:
  • Ritningsframställningar
  • Beräkningar
  • Projektmöten och kundmöten
Inledningsvis kommer du att gå Tyréns interna introduktionsprogram för nyanställda. Du kommer även att få en fadder som du kan vända dig till och som kommer att hjälpa dig med frågor vid sidan av projekten. Den bästa starten kommer sedan att vara att arbeta i projekt där du får lära dig eftersom.

Vi söker dig som

Är utbildad högskoleingenjör inom byggteknik. Du har erfarenhet från utbildningen i Tekla Structures, Auto CAD och något beräkningsprogram.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Tyréns varav vi lägger stor vikt vid dessa. Du är nyfiken och har ett eget driv av att vilja lära dig nytt genom en öppen kommunikation. Vidare har du en god samarbetsförmåga vilket kommer vara en stor del i arbetet.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Ida Strömgren

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Tyréns är ett personligt företag som bär på traditioner med långsiktighet och egenfinansierad forsknings- och utvecklingsverksamhet. Att de har en ägare som inte är börsnoterad och står fri från andra intressen är en viktig del för integriteten och trovärdigheten hos ett konsultföretag.

Läs mer om Tyréns och om hur de presenterar sig som arbetsgivare på www.tyrens.se.
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 30 sept (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.