Ljusdesigner till Tyréns

Ljusdesigner till Tyréns

Är du utbildad Ljusdesigner och vill du bidra till trivsel och trygghet i vårt samhälle? Vill du arbeta med att gestalta och projektera belysning för offentliga miljöer?

Då är det här tjänsten för dig, Vi söker nu en Ljusdesigner till Tyréns i Umeå!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Tyréns räkning en Ljusdesigner. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Tyréns under 12 månader. Intentionen är att du därefter ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Tyréns önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Du erbjuds
  • Att arbeta tillsammans med en erfaren Ljusdesigner som även kommer vara din mentor
  • Varierade arbetsuppgifter i mindre och större projekt
  • Frihet under ansvar hos en av Sveriges bästa arbetsgivare
Arbetsuppgifter
Som Ljusdesigner hos Tyréns Umeå kommer du att ingå i deras landskapsavdelning tillsammans med landskapsarkitekter, landskapsingenjörer och ytterligare en ljusdesigner. Avdelningen arbetar tätt ihop med markprojektörer med projektering av utemiljö som huvudsyssla.
Tyréns finns runt om hela landet och ser positivt på att samarbeta mellan kontoren.

Som Ljusdesigner gestaltar och projekterar du belysning för offentliga miljöer, övervägande exteriöra- men även interiöra miljöer. Du driver ofta flera projekt parallellt och arbetar nära andra discipliner. Som ny i rollen kommer du att ha en erfaren mentor som hjälper dig in i arbetet.

Uppdragen varierar från tidigt skede med skisser och koncept, till senare skede med detaljprojektering till färdig handling för upphandling eller byggas direkt.

Vi söker dig som:
Är utbildad Ljusdesigner. Det kan även vara av intresse om du har arbetslivserfarenhet som motsvarar utbildningen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av programvaror så som Dialux Evo, MagiCAD, Adobe Photoshop, InDesign och Officepaketet. Det är meriterande om du använt Adobe illustrator, Revit eller andra ljusberäkningsprogram.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Tyréns.

Du är prestigelös, noggrann och lyhörd. Vidare ser vi att du har god samarbetsförmåga och är flexibel. För att kunna presentera idéer och gestaltningar krävs goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift.

Har du ett portfolio får du gärna skicka med det!

START: omgående/enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefine Häggström

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Område Umeå
Yrkesroll Data & IT, Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 11 juni 2022 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!