Utvecklare till Trimma

Utvecklare till Trimma

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att jobba med utveckling av vår egen webbaserade beslutsstödsprodukt INSIKT. Som INSIKT-utvecklare blir du en del av vårt scrum-team där du kommer att jobba tillsammans med kollegor med varierande erfarenhet. Hos oss jobbar alla utvecklare fullstack och du kommer att arbeta såvel med databaser och backend-logik som till att implementera användargränssnitt. Du arbetar både självständigt och i grupp med kollegor, allt är beroende på uppgiftens storlek. Alla utvecklare jobbar omväxlande med förvaltning av befintlig kod och nyutveckling av nya funktioner. Beroende på din bakgrund men framförallt dina intressen finns möjlighet att jobba mer kundnära framöver om så önskas.

Din profil

Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning inom datavetenskap eller systemvetenskap. En bakgrund som systemutvecklare och/eller erfarenhet av databasutveckling är meriterande. Vi utvecklar på Microsoftplattformen ASP.net i C# kombinerat med moderna Javascript-ramverk såsom TypeScript och React. God kunskap i Microsoft SQL Server ser vi som meriterande, då det är vår databasmotor.

För att trivas i rollen bör du ha ett intresse för produktutveckling samt affärsprocesser och kopplingen mellan verksamhet och teknik. Du brinner för problemlösning och att jobba agilt. Utöver detta ser vi att du som person har en god samarbetsförmåga och trivs med att jobba nära dina kollegor. Du bör också vara noggrann och ansvarstagande för att kunna arbeta självständigt om så behövs.

Din ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Rekrytering och Bemanning. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Josefin Granström på tfn: 0733-51 27 77 eller mail josefin.granstrom@clwork.se. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök så snart som möjligt, dock senast den 2020-01-26, via www.clockworkpersonal.se.
Mer info
Kontaktperson Josefin Granström
Telefon 0733-512777
Område Umeå
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 jan 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Trimma är ett it-företag med fokus på lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi utvecklar och marknadsför INSIKT, marknadens mest användarvänliga och heltäckande beslutsstödsprodukt baserad på standardteknik från Microsoft. INSIKT stödjer hela processen från att sätta mål och planera till analys och projekt. Vi har funnits sedan 2003 och har sedan dess gjort ett positivt resultat under varje verksamhetsår. Idag sysselsätter vi drygt 60 medarbetare och vi arbetar över hela Sverige via våra kontor i Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall och Göteborg. Våra kunder finns i alla branscher, till exempel fastigheter, myndigheter, processindustrier, försäljning och tjänstesektorn. Trimma ägs sedan 2016 av Visma AS i Norge. Läs mer på www.trimma.se.

Vill du jobba med systemutveckling i ett expanderande företag med egen produktutveckling? Då ska du söka dig till oss. Här får du ett utvecklande jobb, ett trevligt gäng omkring dig - och du blir en av våra viktigaste tillgångar.

En roll som systemutvecklare hos oss innefattar spännande samarbeten både med kollegor och externa kunder. Vill du arbeta långsiktigt i en ständigt utvecklande produkt, på en plats där alla lär av varandra och samarbetar för att ge kunden den bästa Business Intelligence-lösningen på marknaden? Då kan du vara vår nya kollega! Vi på Trimma växer starkt och söker nu en duktig utvecklare till vårt moderna kontor mitt i Umeå.