Beslutsstödskonsult till Trimma

Beslutsstödskonsult till Trimma

Om företaget

Har du en bakgrund inom systemutveckling eller databashantering och är redo för nästa steg i din karriär? Vill du arbeta mer inhouse där styrkan är att alla kollegor konsulterar i en och samma produkt, och där alla lär av varandra och samarbetar i projekt för att ge kunden den bästa BI-lösningen på marknaden? Då kan du vara vår nya kollega! Vi på Trimma växer starkt och söker fler ambitiösa och duktiga beslutstödskonsulter till vårt moderna kontor mitt i stan.

Dina arbetsuppgifter

Som beslutstödskonsult kommer du tillsammans med dina kollegor arbeta i kundprojekt med att identifiera, definiera och leverera smarta och säkra BI-lösningar. Arbetet sker i projektform, ofta i team, och innefattar kravhantering, analys, design, utveckling av lösningar, arkitektur och testning. Du kommer att ha en central och bred roll med varierande arbetsuppgifter och arbetar både självständigt och i team direkt mot kunden. Vidare är du involverad i hela processen, från in försäljning till utrullning och förvaltning av olika BI-lösningar. Projekten omfattas av systemutveckling och implementation i alla typer av branscher och ger dig möjligheten att lära känna många spännande företag och verksamheter.

Din profil

I denna tillsättning tror vi att två olika profiler kan matcha våra förhoppningar. Vi tror dels att du kan komma ifrån en bakgrund som systemutvecklare och då är det meriterande att även ha erfarenhet av databasutveckling i SQL. Alternativt att du har en akademisk bakgrund inom ekonomi och har erfarenhet av beslutstödsarbete, budget och prognoser och här är det meriterande om du har goda kunskaper i Excel eller erfarenheter från SQL.

För att trivas i rollen som beslutstödskonsult ska du ha ett intresse för affärsprocesser och kopplingen mellan verksamhet och teknik. Du brinner för problemlösning och att söka upp information på egen hand. Utöver detta ser vi gärna att du trivs med att ha mycket kundkontakt, en positiv grundinställning och ett inre driv. Vidare behöver du ha en god samarbetsförmåga men samtidigt kunna arbeta självständigt, samt att du är noggrann och ansvarstagande.

I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Rekrytering & Bemanning. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Mattias Adolfsson på 0733-51 27 25. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök så snart som möjligt, dock senast den 24 juni, via www.clockworkpersonal.se.
Mer info
Kontaktperson Mattias Adolfsson
Telefon 0733-51 27 25
Område Umeå
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 juni (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Trimma är ett it-företag med fokus på lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. Vi utvecklar och marknadsför INSIKT, marknadens mest användarvänliga och heltäckande beslutsstödsprodukt baserad på standardteknik från Microsoft. INSIKT stödjer hela processen från att sätta mål och planera till analys och målstyrning. Vi har funnits sedan 2003 och har sedan dess gjort ett positivt resultat under varje verksamhetsår. Idag sysselsätter vi drygt 50 medarbetare och vi arbetar över hela Sverige via våra kontor i Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall och Göteborg. Trimma ägs sedan 2016 av Visma AS i Norge. Läs mer på www.trimma.se.